Ούτε την επιτυχημένη σαπουνόπερα, που είναι καθημερινό ραντεβού με τον τηλεθεατή. Ούτε την πολυδιαφημισμένη μεταφορά της παγκοσμίας επιτυχίας «Modern Family», με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής υποκριτικής τέχνης. Ούτε καν, τα λαϊκά «Καρντάσιανς». Οι περισσότεροι τηλεθεατές που είχαν ανοικτούς τους δέκτες τους το βράδυ της Πέμπτης ήθελαν το δράμα που τους προσφέρει η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, «Πάμε πακέτο».

34,9% τηλεθέαση «έπιασε» και ήταν το πρώτο πρόγραμμα της βραδιάς. Τη στιγμή που είχε πρεμιέρα η νέα εκπομπή της Σμαράγδας Καρύδη με τους celebrities και σημείωσε τηλεθέαση της τάξης του 27,7%.  Τη στιγμή που το μεγάλο κανάλι προσπαθεί να δυναμώσει την Πέμπτη του, ρίχνοντας το «Μοντέρνα Οικογένεια» (23,0%) μετά τα «Κλεμμένα Όνειρα» (31,6%). Βέβαια, ούτε τα… Καρντάσιανς έθελξαν με το 17,2%.  

Προτιμά ένα σημαντικό κομμάτι των Ελλήνων τη συγκίνηση από το –όποιο- χιούμορ; Καταπιεσμένα συναισθήματα; Ψυχολόγοι δεν είμαστε, από μια και μόνο βραδιά δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για το ποιος θα κατακτήσει την prime time της Πέμπτης, αλλά σίγουρα τα νούμερα είναι ενδεικτικά της μάχης!