Ο νεαρός καλλιτέχνης φωτογράφος και ο Nicolas Dhervillers, παρουσίασε μία διαφορετική ταινία δρόμου με διαφορετικούς ηθοποιούς. Στις εικόνες του πρωταγωνιστούν τα αστέρια του δρόμου, θρυλικά αυτοκίνητα, τα οποία έβαλε να ταξιδεύσουν σε ανοιχτούς χώρους. Επιπλέον δημιούργησε ένα φανταστικό κολάζ, με αφήγηση, αλλά και χρονικά ατυχήματα. 

Δείτε για παράδειγμα μία Citroen DS σε μία άγονη φύση σε ένα δρόμο στη μέση του πουθενά. Τα βράχια είναι γλυπτά από τον άνεμο και δείχνουν να βγαίνουν από τη γη και το αυτοκίνητο κινείται προς κάποια άγνωστη μοίρα. 

Στη φωτογραφία της Citroën SM το αυτοκίνητο φαίνεται να τρέχει στον κεντρικό δρόμο της κοιλάδας. Πίσω της, ένα σπίτι τυλίγεται στις φλόγες. Το αυτοκίνητο έχει το ρόλο του φυγά. 

Όσο για το κόκκινο Plymouth Valiant, πρόκειται για το όχημα που έχει ρόλο στην cult ταινία του Steven Spielberg Duel. Εδώ φαίνεται πως τελικά έφτασε στον προορισμό του, το τέλος της γης. Το φορτηγό που το κυνηγούσε στην ταινία έχει εξαφανιστεί. Δεν υπάρχει τίποτα, εμπρός εκτός από την απέραντη θάλασσα και ένας φάρος. Είναι το τέλος ενός μεγάλου ταξιδιού.