Το 2010 μέτραγε ήδη 11 χρόνια στο χώρο του θεάματος, αλλά δεν είχε καταφέρει να δει την καριέρα της να απογειώνεται. Όχι ότι δεν το προσπαθούσε. Πολύ μάλιστα. Και για αυτό δοκίμαζε διαφορετικούς ρόλους – ρόλοι που της χάρισαν τίτλους, όπως μία από τις πιο σέξι γυναίκες του Καναδά, αλλά ποτέ δεν την έκαναν star. Ούτε καν οι σέξι σκηνές στα διάφορα φιλμ που γύριζε (έστω κι αν πολλοί ήταν αυτοί που είχαν χάσει τον ύπνο τους με τις αναλογίες της). 

Αλλά τότε ήρθε η στιγμή της δικαίωσης για την Jessica Pare. Και η πρόταση να παίξει στο «Mad Man». Σε έναν ρόλο που εκτός από τον ερωτισμό της, θα μπορούσε να δείξει και το ταλέντο της. Και η 33χρονη ηθοποιός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η ερμηνεία της με το «Zou Bisou Bisou» για τα γενέθλια του Don Draper είναι τόσο σέξι όσο το «Happy Birthday Mr. President» της Marilyn Monroe προς τον JFK. Και από τότε η Pare έγινε το μεγάλο αστέρι που ήθελε. 

Διαβάστε ακόμα: Το θηλυκό που κατάφερε να κάνει τρελό μέχρι και τον… Mad Man!

Και φυσικά αγαπημένο κορίτσι των ανδρικών περιοδικών, που δεν χάνουν την ευκαιρία για μια προκλητική φωτογραφία της. Ωστόσο η πιο ωραία στιγμή της έρχεται στο Esquire, εκεί που η Jessica Pare δείχνει μέσα σε μερικές πόζες όλα της τα ταλέντα. Περαστικά μας.