Το 2013 ήταν μια ωραία, αλλά και περίεργη χρονιά για τον φανταστικό κόσμο των X-Men. Ήταν τότε που τελείωσαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Days of Future Past», αλλά παράλληλη έληγε και το συμβόλαιο του Hugh Jackman με την 20th Century Fox. Και ένα μεγάλο ερώτημα γεννήθηκε: ποιος θα είναι ο επόμενος Wolverine;

Βλέπεις ο Wolverine είναι ο πιο αγαπημένος ήρωας των X-Men, ενώ είναι και ο ρόλος που έκανε τον 45χρονο ηθοποιό superstar του Hollywood. Και κάπως έτσι οι φήμες έκαναν την εμφάνισή τους. Αρχικά ακούστηκε ότι το στούντιο ήταν έτοιμο για ένα τρελό deal (100 εκ.) με τον Jackman ώστε να τον κρατήσει. Από τη πλευρά του ο star έκανε πιο πολύπλοκα τα πράγματα όταν είπε ότι «μάλλον γερνάω για τέτοιους ρόλους».

Διαβάστε ακόμα: Η μέρα της Αποκάλυψης πλησιάζει! Το έπος των X-Men συνεχίζεται

Τελικά, φαίνεται, πως δεν έχει γεράσει αρκετά. Άλλωστε το φιλμ «The Wolverine» του 2013 έγινε μεγάλη εμπορική επιτυχία, με τις εισπράξεις του να αγγίζουν τα 500 εκ.! Όπως ανακοινώθηκε η τρίτη ταινία του «Wolverine» θα βγει στις αίθουσες το 2017 με τον Jackman να φοράει τη super στολή του για 8η φορά, καθώς η πρώτη φορά που υποδύθηκε τον ήρωα των X-Men ήταν το 2000. Το θέμα είναι πλέον πόσο σκληρός θα είναι ο Wolverine στα 48 του.

Υπομονή και θα δούμε.