Το κιτς, η Kylie και οι επιρροές από την ταινία «Kustom Kar Kommandos», πρωταγωνιστούν στο video clip του hipster σκηνοθέτη Roman Coppola για το νέο τραγούδι της Kylie Minogue.

Ο γιος της Eleanor Coppola και του Francis Ford Coppola, έκανε την παραγωγή και τη σκηνοθεσία του new 80’s-style video για την Kylie Minogue με μία customised Maserati να έχει συμπρωταγωνιστικό ρόλο με την Αυστραλέζα pop star.

«Όταν ήμουν παιδί υπήρχαν πολλά custom cars τα οποία ήταν φτιαγμένα για μουσικά συγκροτήματα ή για τηλεοπτικές εκπομπές» τονίζει  ο 48χρονος σκηνοθέτης και προσθέτει: «Η σειρά κινουμένων σχεδίων The Pink Panther και οι Monkees είχαν εξαιρετικά οχήματα. Έτσι σκέφτηκα να δημιουργήσουμε ένα και για την Kylie».

Διαβάστε ακόμα: Απαραίτητη η γονική συναίνεση – Τόσο sexy είναι στο νέο video clip της η Kylie

Η επιλογή του για να πειραματιστεί ήταν λίγο ακραία και στο clip του τραγουδιού «Sexercise» έκανε ακραίες μετατροπές σε μία Maserati.

 

Το project ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια της εταιρίας multimedia Chandelier Creative και η έμπνευσή του ήρθε από διαφορετικές πηγές όπως: φωτογραφίσεις από τη Γαλλική Vogue του 1970 και του 1980 και τα video αεροβικής γυμναστικής των Olivia Newton-John και Jane Fonda. Μία επιπλέον έμπνευση σύμφωνα με τον creative director της Chandelier, Richard Christiansen ήταν «τα παλιά ημερολόγια της Pirelli, όμως πάνω από όλα ο Roman και εγώ θέλαμε με αυτό το video να τιμήσουμε την πειραματική ταινία μικρού μήκους Kustom Kar Kommandos του 1965».