«Με αναγκάζετε να κυκλοφορώ με κουκούλα, αποκρύπτοντας το πρόσωπό μου ακόμα κι όταν κινούμαι στην αυλή του σπιτιού μου. Άλλως, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το πρόσωπό μου θα βρίσκεται στις σελίδες κάποιου περιοδικού ή στην ιστοσελίδα κάποιας ψηφιακής έκδοσης. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί σε μένα, στην οικογένειά μου και στους οικείους μου έντονη ψυχική και συναισθηματική φόρτιση, αίσθημα απομόνωσης και απομάκρυνσης από την καθημερινότητα, η οποία αποτελούσε επιλογή μου. Βρίσκομαι κατά κάποιον τρόπο φυλακισμένος μέσα στο ίδιο μου το σπίτι». Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ματέο Παντζόπουλος, σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη και ιδιοκτήτης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Όναρ» στην Άχλα της Άνδρου, στο εξώδικο που έστειλε σε περιοδικά lifestyle και gossip, αλλά και σε φωτογράφους.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως φωτογραφίες του ζευγαριού κοσμούν σχεδόν κάθε εβδομάδα τα εξώφυλλα των περιοδικών και αυτό φαίνεται πως θέλει να αποτρέψει στο μέλλον ο επιχειρηματίας, καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει.

Διαβάστε επίσης: Ποιες εκπομπές αποδείχθηκαν λίρα εκατό στη φετινή τηλεοπτική σεζόν…

«Σας δηλώνω ότι σας καθιστώ υπεύθυνους για τα διαφυγόντα κέρδη και τη δυσφήμηση της εταιρίας μου», αναφέρει η εξώδικη διαμαρτυρία του Ματέο Παντζόπουλου.

Επί της ουσίας, αυτό που φαίνεται πως θέλει να διασφαλίσει ο σύντροφος της παρουσιάστριας είναι η προσωπική του ζωή, όσο εκείνος βρίσκεται στην Άχλα. Ένα ξενοδοχείο άλλωστε θα πρέπει να παρέχει ιδιωτικότητα σε όσους το προτιμούν και όταν τριγύρω υπάρχουν paparazzi δεν εξασφαλίζεται η ιδιωτικότητα αυτή.

Δείτε γιατί η Ελένη Μενεγάκη παραμένει η πιο… hot Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Από την άλλη, αξίζει να αναφέρουμε πως το ξενοδοχειακό συγκρότημα και γενικά το νησί πήρε εντυπωσιακή δημοσιότητα μετά τη δημοσιοποίηση του δεσμού του ζευγαριού. Η Ελένη Μενεγάκη ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες στο Instagram από τις διακοπές της εκεί.

Από την εκπομπή της, μάλιστα, μπορεί να προβάλλει θέματα όπου υπάρχουν πρόσωπα που δεν είναι στη showbiz αλλά βρέθηκαν στις φωτογραφίες επειδή επέλεξαν ένα σύντροφο που είναι. Αυτός είναι -λογικά- και ο λόγος που δεν έχει κάνει εξώδικο η Ελένη Μενεγάκη. Επίσης, ζητά να μην δημοσιεύονται φωτογραφίες του μόνο τη θερινή περίοδο, όταν εκείνος βρίσκεται στο νησί. Ίσως η λύση της συνεννόησης να φαντάζει καλύτερη. Ας μην ξεχνάμε πως κατά 90%, όλες αυτές οι φωτογραφίες είναι προσυνεννοημένες. Στημένες. Άρα…