Είναι με διαφορά η κορυφαία σειρά της χρονιάς. Από εκεί που δεν το περίμενε κανείς, το «True Detective» έκανε την εμφάνισή του στη μικρή οθόνη, σάρωσε στις τηλεθεάσεις και μετέτρεψε τον Matthew McConaughey σε πραγματικά μεγάλο ηθοποιό. Όμως ήταν γνωστό από την αρχή, ότι στον 2ο κύκλο θα άλλαζε και το καστ.

Ναι, ξέχνα πλέον τους Rust και Marty, όπως και τη Λουιζιάνα. Το επόμενο έγκλημα θα έχει νέους πρωταγωνιστές και νέα πόλη. Το θέμα είναι ποιους και που. Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά αυτός που φαίνεται να προηγείται στις… φήμες είναι ο Brad Pitt. Ο 50χρονος super star του Hollywood φέρεται να είναι ο ήρωας στο «True Detective» την επόμενη χρονιά. Μάλιστα ακούγεται ότι η σειρά θα μεταφερθεί στην Καλιφόρνια, ενώ πολλοί πιστεύουν πως αυτή τη φορά θα έχουμε και μια γυναίκα ντετέκτιβ.

Ρίσκο η συμμετοχή του Pitt; Και ναι και όχι. Με μια πρώτη σκέψη ο γνωστός ηθοποιός είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο.

Για το καλύτερο…

…επειδή έχει δείξει παλιότερα ότι τον έχει τον ρόλο. Άλλωστε ποιος ξεχνάει την ερμηνεία του ως ντετέκτιβ στο «Seven» το 1995. Πότε cool, πότε παρανοϊκός, πότε αποφασισμένος, πότε σκοτεινός έδειξε το ταλέντο του.  

 

Για το χειρότερο…

…επειδή τα τελευταία χρόνια ασχολείται περισσότερο με την Angelina Jolie και την οικογένεια, παρά με τον κινηματογράφο. Ακόμα και στις ταινίες παίζει τον cool εαυτό του. Και το «True Detective» θέλει πολύ… τσαλάκωμα!