Ήταν το 1992 όταν την έμαθε όλος ο κόσμος – και παράλληλα μαγεύτηκε από το αισθησιακό τρέξιμό της στις παραλίες. Ήταν τότε που η Pamela Anderson πρωτοεμφανίστηκε στη σειρά «Baywatch» και μας έκανε να θέλουμε να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας στις παραλίες του Λος Άντζελες, αρκεί να βρισκόταν και αυτή εκεί. Οι εκρηκτικές καμπύλες της την μετέτρεψαν σε sex symbol και εκείνη το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Στις δύο δεκαετίες και βάλε που έχουν περάσει από τότε η Pamela έχει κάνει εκατοντάδες προκλητικές φωτογραφίσεις, έχει κάνει άπειρα λάθη, γάμους και διαζύγια, πλαστικές και δύο παιδιά. Α, ναι και ένα sex tape – ίσως από τα πιο διάσημα μαζί με αυτό της Paris Hilton. Και στη συνέντευξη που έδωσε στο γαλλικό περιοδικό Purple μίλησε για αυτό. «Τα παιδιά μου γνωρίζουν για την ύπαρξη του sex tape. Αλλά δεν ξέρω αν το έχουν δει. Είναι δύσκολο να τους κρύψεις πράγματα σήμερα. Ηλίθιο internet».

Και το σίγουρο είναι ότι θα δουν και αυτή τη φωτογράφησή της. Αλλά για αυτήν μπορεί να είναι περήφανη. Στα 46 της και παραμένει εκρηκτική.