Ήταν 8 Μαρτίου όταν το Boeing των Malaysia Airlines με 239 επιβάτες χανόταν από τα ραντάρ και μετά από 11 ημέρες η τύχη του συνεχίζει να αγνοείται. Δεκάδες κράτη έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, προκειμένου να ανακαλύψουν τι συνέβη, αλλά και φυσικά να εντοπίσουν το αεροσκάφος.

Ωστόσο ότι δεν κατάφεραν εκατοντάδες επιστήμονες, χιλιάδες στρατιώτες, το FBI, η CIA και η… NASA μαζί, φαίνεται το πέτυχε η Courtney Love.

Η χήρα του Kurt Cobain, φαίνεται ότι έχει εγκαταλείψει για τα καλά το επάγγελμα της μουσικού και θέλει να γίνει η επόμενη Αγγελική Νικολούλη. Τι να γίνει δηλαδή, που έγινε ήδη. Την Δευτέρα μάλιστα πόσταρε στον λογαριασμό της στο Facebook και μια εναέρια φωτογραφία, όπου η Love έχει ζωγραφίσει κάτι βελάκια πάνω και ουσιαστικά λέει ότι ανακάλυψε το εξαφανισμένο Boeing. Μάλιστα έβαλε και τα αρχικά της στην φωτογραφία για να μην της κλέψει κάποιος την δόξα!

Τι ήθελε να το κάνει; Τα social media ξεσάλωσαν με την Courtney και αυτές τις μέρες δεν την έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί – ούτε αυτήν, ούτε τη βλακεία της.

Και φυσικά διάφοροι χρήστες μας αποκάλυψαν τι ακόμα έχει ανακαλύψει η Love στη ζωή της, παρουσιάζοντας μερικές πολύ επιτυχημένες φωτογραφίες.

Η Love ανακάλυψε τον Bigfoot

Η Love ανακάλυψε τα χαμένα σου κλειδιά

Η Love ανακάλυψε τον νεκρό ράπερ 2Pac

H Love ανακάλυψε ένα ελικόπτερο (που δεν ήταν εξαφανισμένο)