Το ημερολόγιο έγραφε 17 Απριλίου 2011 όταν το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς της HBO προβλήθηκε στη μικρή οθόνη και μέσα σε λίγο καιρό μια νέα μανία γεννήθηκε σε όλο τον πλανήτη. Ο λόγος για το «Game of Thrones», το οποίο μέσα σε περίπου 2,5 χρόνια κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον πλανήτη.

Οι οίκοι των Lannister, Stark, Targaryen, Baratheon και των άλλων βασιλείων αγαπήθηκαν (και μισήθηκαν) από εκατομμύρια θεατές, ενώ σεζόν με τη σεζόν η τηλεθέαση απογειωνόταν. Οι εκπλήξεις, οι ερμηνείες, οι ερωτικές σκηνές, οι ίντρικες και οι επικές μάχες μας κόλλησαν μπροστά στις οθόνες μας και πλέον όλοι περιμένουν την επόμενη ανατροπή.

Και φυσικά το ξεκίνημα της 4ης σεζόν του GoT, που θα έρθει την άνοιξη του 2014. Μέχρι στιγμής οι δημιουργοί της σειράς κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τις εξελίξεις μυστικές, ωστόσο κάποια πράγματα δεν γινόντουσαν να μην δουν το φως της δημοσιότητας.

Δες τους νέους ήρωες του «Game of Thrones».

Pedro Pascal

Το πρώτο νέο πρόσωπο της σειράς που έγινε γνωστό ήταν αυτό του πρίγκιπα Pedro Pascal – τον λες κα Red Viper. Το σίγουρο είναι πως πηγαίνει στο King’s Landing έχοντας ως μοναδικό σκοπό την εκδίκηση. Τώρα ποιον θα πάρει η μπάλα είναι άλλο θέμα.

 

Hafthor Julius Bjornsson

Οι σκληροί και κακοί ποτέ δεν είναι αρκετοί στο GoT. Και σε αυτή την ομάδα έρχεται να προστεθεί και ο σκληρός της Ισλανδίας, καθώς θα υποδηθεί το Βουνό, τον σατανικό αδερφό του Sandor Clegane, γνωστός και ως το Σκυλί.  Από τα nickname τους καταλαβαίνεις ότι αυτή η οικογένεια έχει τα θεματάκια της.

 

Joseph Gatt

Αφού το 2013 εμφανίστηκε στο «Star Trek Into Darkness» του J.J. Abrams, τώρα ήρθε η μεγάλη στιγμή. Το πρώην μοντέλο από την Αγγλία θα υποδηθεί τον Styr, ένας από τους αρχηγούς του Βασιλειά Πέρα από το Τοίχος Mance Rayder.

 

Roger Ashton-Griffiths

Καλός ή κακός; Θα δείξει στην πορεία. Το σίγουρο είναι πως θα παίξει τον Mace Tyrell, πατέρα του Ser Loras – ξέρεις ποιον σου λέω, τον ωραίο, που θέλουν να τον παντρέψουν με την Cersei, αλλά εκείνος προτιμάει τον βασιλοκτόνο Jaime!

 

Mark Gatiss

Σε μια συνέντευξή του πριν από ένα χρόνο είχε αποκαλύψει πως ακόμα δεν είχε δει το «GoT». Αυτό όμως δεν πρέπει να ισχύει πλέον καθώς θα υποδυθεί τον Tycho Nestoris, ο οποίος είναι το μεγάλο αφεντικό στη γνωστότερη τράπεζα των Επτά Βασιλείων.

 

Indira Varma

Σε περίπτωση που δεν είχαμε δει πολλές καυτές γυναίκες στο GoT, έρχεται μία ακόμα να προστεθεί στο καστ της σειράς. Η 40χρονη Αγγλίδα που είχε πρωταγωνιστήσει «Kama Sutra: A Tale of Love», θα μας δείξει τι έχει μάθει από ερωτικές κινήσεις ως Ellaria Sand.

 

Michiel Huisman

Αν και νέο πρόσωπο στο «GoT4» ο Huisman δεν θα έχει και καινούργιο ρόλο. Οι φήμες λένε ότι θα αντικαταστήσει τον Ed Skrein ως Daario Naharis.

 

Sigur Ros

Και μάλλον τώρα εσύ αναρωτιέσαι «τι σχέση μπορεί να έχει το Ισλανδικό συγκρότημα με το έπος της HBO;». Λοιπόν οι δημιουργοί David Benioff και Dan Weiss είναι μεγάλοι θαυμαστές των Sigur Ros και εκείνοι θα παίξουν τους μουσικούς σε μια εκδήλωση. Τώρα αν θα γράψουν κομμάτι για τη σειρά, όπως έκαναν οι National στον προηγούμενο κύκλο, δεν το ξέρουμε ακόμα.