Το δελτίο ειδήσεων του ANT1 καταφέρνει να παραμένει στην κορυφή, με το MEGA να ακολουθεί. Τα νούμερα τηλεθέασης φέρνουν και αυτήν την εβδομάδα πρώτη τη Μαρία Χούκλη, με την Όλγα Τρέμη να ακολουθεί.

Πλέον, ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA, Χρήστος Παναγιωτόπουλος,  φαίνεται πως πειραματίζεται με ένα νέο είδος παρουσίασης για το σταθμό. Είδαμε το Σάββατο τον Νίκο Στραβελάκη να παρουσιάζει όρθιος το δελτίο όρθιος, με γραφικά πίσω του, τον χάρτη από το σημείο που χάθηκε το εξαφανισμένο Boeing, στα πρότυπα της μετάδοσης του δελτίου παγκοσμίων δικτύων, ενώ την Κυριακή, ο κεντρικός παρουσιαστής ήταν και πάλι όρθιος, παρουσιάζοντας τις εξελίξεις στην Κριμαία.

Βέβαια, το μοντέλο ειδήσεων του «μεγάλου καναλιού» είναι δύσκολο να αλλάξει τις καθημερινές, αλλά φαίνεται πως στη Μεσογείων εξετάζουν τους τρόπους που θα γίνει πιο σύγχρονη η παρουσίαση στα δελτία του σαββατοκύριακου, εντάσσοντας και θέματα πιο ανάλαφρα. Με τον τρόπο αυτό, ίσως «καλυφθεί» και η διαφορά στις τηλεθεάσεις του μήνα, αφού τις καθημερινές, το ισχυρό lead in που διατηρεί ο σταθμός του Αμαρουσίου δύσκολα θα «σπάσει».

Την ίδια στιγμή, στο Star εγκαινιάζουν ένα πολυσυλλεκτικό δελτίο που δεν βασίζεται στους σχολιαστές και οι ιθύνοντες του καναλιού εμφανίζονται ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις στην τηλεθέαση.