Με το «Breaking Bad» να έχει τελειώσει εδώ και 6 μήνες, με το «Sherlock» να κάνει… διάλειμμα και το «True Detective» να ρίχνει τίτλους τέλους στον πρώτο του κύκλο, θα πίστευε κανείς ότι η τηλεόραση θα έχανε το ενδιαφέρον της. Ίσως και αυτό να ισχύει για την ώρα και τουλάχιστον έως τις 6 Απριλίου. Γιατί τότε είναι που επανέρχεται στις μικρές οθόνες το «Game of Thrones».

Η επική σειρά που βασίζεται στα βιβλία του George R.R. Martin και έχει γίνει η νέα μεγάλη μανία του πλανήτη, επιστρέφει με άγριες διαθέσεις και αποφασισμένο να συνεχιστεί η σφαγή. 

Και αφού πήραμε μια γεύση από τα trailer, της αφίσες, αλλά και τα νέα πρόσωπα που θα συμμετέχουν, δημιουργοί και πρωταγωνιστές ανοίγουν τα χαρτιά τους στο επερχόμενο τεύχος του Vanity Fair, αποκαλύπτουν τις δυσκολίες του σήριαλ και μιλάνε για το μέλλον του. Και φυσικά ποζάρουν μπροστά στο φακό της Annie Leibovitz.

«Το ιδανικό θα είναι να τελειώσει στον 7ο με 8ο κύκλο» παραδέχονται οι δημιουργοί του «GoT» David Benioff και D.B. Weiss και εξηγούν τη σκέψη τους: «Μια σειρά δεν συνεχίζει απλά επειδή μπορεί. Νομίζουμε πως αν πας να “ξεζουμίσεις” ένα project τότε έτσι θα το σκοτώσεις στο τέλος».

Μάλιστα αποκάλυψαν ότι πριν από ένα χρόνο περίπου συναντήθηκαν με τον George R.R. Martin προκειμένου να συζητήσουν που θα πάει η ιστορία. «Θέλαμε να μάθουμε το τέλος, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας» τόνισαν, με τον Martin τελικά να μην τους χαλάει χατίρι. Όπως είπε ο γνωστός συγγραφέας «τους αποκάλυψα τι θα συμβεί, αλλά χωρίς λεπτομέρειες. Άλλωστε αυτές δεν τις έχω ούτε εγώ».

Με τη σειρά του ο Peter Dinklage -εσύ τον ξέρεις καλύτερα ως Tyrion Lannister- μίλησε για τον χαρακτήρα του στο «GoT» και δήλωσε ενθουσιασμένος για το πόσο ρεαλιστικός μοιάζει. «Δεν μπορώ να δω το σήριαλ ως ακόμα μία σειρά φαντασίας, έστω κι αν έχει δράκους. Και ο Tyrion είναι τόσο ανθρώπινος. Ήταν σοκαριστικό αυτό για μένα».

Το νέο τεύχος του Vanity Fair θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου.