Φανταστείτε τον Αντώνη Σαμαρά, να πήγαινε καλεσμένος σε μια εκπομπή σαν την Ελληνοφρένεια. Αδύνατον, ε; Αυτό που δεν συμβαίνει στην Ελλάδα, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να συμβεί αλλού. Όπως στην Αμερική, για παράδειγμα. 

Εκεί όπου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Barrack Obama, ήταν καλεσμένος στο talk show – παρωδία που παρουσιάζει ο Zach Galifianakis. Και ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε. Μια μεγαλειώδης συνάντηση!

Η συνάντηση των δύο ανδρών τα είχε όλα: Αστεία για τα κιλά του παρουσιαστή, για τις «επιτυχημένες» ταινίες του, αλλά το αποκορύφωμα ήταν όταν ο Galifianakis ζήτησε από τον καλεσμένο του να είναι ήσυχος.

«Συγνώμη που έπρεπε να ακυρώσω τόσες φορές το ραντεβού για τη συνέντευξη», ακούγεται να λέει στην έναρξη της εκπομπής, υποτίθεται χωρίς να ξέρουν πως είναι στον αέρα. «Δεν πειράζει. Όταν άκουσα πως ο κόσμος παρακολουθεί την εκπομπή σου, ήμουν έκπληκτος», είναι η πληρωμένη απάντηση του Barrack Obama, για να τον διακόψει ο παρουσιαστής κάνοντάς του «σσσσς», αντιλαμβανόμενος πως οι δυο τους είναι στον «αέρα».

«Το 2013, έδωσες απονομή χάριτος σε μια γαλοπούλα. Τι σκοπεύεις να κάνει το 2014;», είναι η πρώτη ερώτηση που απευθύνει στον Obama, για να πάρει την απάντηση «Το ίδιο. Σε λυπεί αυτό; Που σώζουμε μια γαλοπούλα στη γιορτή των Ευχαριστιών;». Στην περιπαικτική του ερώτηση του καλεσμένου, ο παρουσιαστής δεν απαντά ποτέ!

Ο Galifianakis ρωτά για τον… πρέσβη Dennis Rodman που είναι σε αποστολή στη Βόρειο Κορέα και ρωτά εάν όντως σκοπεύει να στείλει τον Hulk Hogan στη Συρία, για να εισπράξει την απάντηση από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ πως ο Rodman δεν είναι πρέσβης.

«Πώς είναι να μην μπορείς να είσαι υποψήφιος για τρίτη φορά;», ρωτά ο παρουσιαστής. «Είναι καλή ιδέα. Αν ήμουν υποψήφιος για τρίτη φορά, θα ήταν σαν το «Hangover 3», που δεν είχε και τόσο μεγάλη επιτυχία», είναι για άλλη μια φορά η περιπαικτική απάντηση του Obama.

«Αν ήμουν στη θέση σας, θα έκανα το διαζύγιο μεταξύ ομοφυλοφίλων παράνομο. Και τότε θα δούμε πόσο πολύ θα το ήθελαν», τοποθετείται ο Galifianakis με τον Πρόεδρο Obama να απαντά, «να γιατί δεν είσαι εσύ ο Πρόεδρος. Και αυτό είναι καλό».

 Ο Galifianakis αποκαλεί «φλώρο» τον Obama και εκείνος με τη σειρά του απαντά πως δεν υπήρχε περίπτωση η Michelle Obama να είναι με έναν «φλώρο».

Μιλάνε για το Obamacare, κάτι που φυσικά θέλει να επικοινωνήσει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, αφού είναι η πιο σημαντική μεταρρύθμιση που θέλει να περάσει και κλείνοντας, πατά το κόκκινο κουμπί και τα σκηνικά πέφτουν. Έτσι αποκαλύπτεται πως βρίσκονται στη διπλωματική  πτέρυγα του Λευκού Οίκου, με τον Galifianakis να ευχαριστεί τον Πρόεδρο επειδή τους έχει παραχωρήσει το χώρο.

«Τόσα χρόνια εδώ γυρίζεται το show σου; Ποιος σου έδωσε την άδεια να το κάνεις αυτό;», ρωτά «εξοργισμένος» ο Obama.

«Ο Bush», είναι η απάντηση!

Δείτε όλα όσα συζήτησαν εδώ…