«Είμαι βέρα Ελληνίδα, οπότε δεν είμαι λαμόγιο. Οι ερωτήσεις αυτές δεν μου αρέσουν που μου κάνεις. Άμα θες να βρεις ίντριγκες, κίτρινα και τέτοια, με μένα φίλε μου δεν την έχεις. Γεια σας»! Με αυτήν την ατάκα αποχώρησε από τη μίνι συνέντευξη που παραχώρησε η Μπέσσυ Μάλφα, σε εκπομπή του καναλιού «Ε». Η ηθοποιός μιλούσε σε απευθείας σύνδεση λίγο πριν μπει στο studio για την πρεμιέρα του YFSF. Οι ερωτήσεις του δημοσιογράφου της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», δεν άρεσαν και τόσο στην κριτή του νέου show του ΑΝΤ1.

«Θα υπάρχει αυστηρή κριτική στους παίκτες που δεν έχετε δουλέψει μαζί;», ήταν η πρώτη ερώτηση που ανέβασε τους παλμούς της κυρίας Μάλφα , για να απαντήσει εκνευρισμένη: «Όχι, αυτά είναι για σας τους Έλληνες που είσαστε λαμόγια! Εγώ έχω σπουδάσει αλλού, είμαι μισή μισή, δεν παίζει»…

Ο ρεπόρτερ απάντησε με νέα… εμπρηστική ερώτηση: «Μισή μισή Ελληνίδα;», ζήτησε διευκρίνηση ο δημοσιογράφος για να εισπράξει την πληρωμένη απάντηση: «Είμαι βέρα Ελληνίδα, οπότε δεν είμαι λαμόγιο. Οι ερωτήσεις αυτές δεν μου αρέσουν που μου κάνεις. Άμα θες να βρεις ίντριγκες, κίτρινα και τέτοια, με μένα φίλε μου δεν την έχεις Γεια σας»!

Αυτά με… τους κιτρινισμούς, δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=qiY87EVHhLE