Από τα πολύ ωραία μπαρ των βορείων προαστίων, γνωστό για την καλή μουσική και τα ωραία cocktails. Συγκαταλέγεται στα all day bars, που συνδυάζουν την κομψότητα με το casual στοιχείο, ενώ το όνομά του παραπέμπει σε… επιτυχημένη συνταγή, την οποία φαίνεται να έχουν βρει οι ιδιοκτήτες.

Στον μικρό χώρο του Recipe Bar μπορείς να πας από το πρωί για καφέ και το μεσημέρι για κρασί ή κάτι να τσιμπήσεις, μέχρι το βράδυ για να απολαύσεις το ποτό ή το cocktail σου στη φαρδιά ξύλινη μπάρα. Όποια ώρα και να πας πάντως, μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις την πίτσα του Recipe. Κι όλα αυτά παρέα με τις παλιές καλές μουσικές του Best Radio, μιας και στα decks βρίσκεται συνήθως ο Νίκος Μορφέσης, γνωστός για τις ενδιαφέρουσες επιλογές του και συνιδιοκτήτης του μαγαζιού.

Εξέχουσα θέση στον κατάλογο έχουν τα cocktails, τα οποία έχουν επιμεληθεί ο Νίκος Γαρτζολάκης και ο Παναγιώτης Νάκος. Ανάμεσα σε αυτά που πρέπει να δοκιμάσεις είναι το Mexican Nectar με βάση την τεκίλα, το Captain Sage, το Aromatic Barrel, το Rumpy-Pumpy και το Chic and Spicy. Όμως, αν δεν θες να διαλέξεις ένα από τα ποτά του καταλόγου, μπορείς απλά να ζητήσεις από τον μπάρμαν να σου φτιάξει ένα αποκλειστικά για σένα, με τα συστατικά της επιλογής σου.

Όσο για τις τιμές; Κινούνται σε λογικά πλαίσια. 

Info
* Κασσαβέτη 12, Κηφισιά
* Τηλ.: 210 6230600

Διαβάστε περισσότερα στο apopse.com