Στην καλύτερη περίπτωση ανήκεις στους τυχερούς. Δηλαδή κάνεις τη δουλειά που ήθελες, άρα είσαι ευχαριστημένος – ακόμα κι αν έχεις τις κακές σου μέρες. Στη χειρότερη των περιπτώσεων όμως είσαι σε μια εργασία που βαριέσαι. Και το πρωινό ξύπνημα για να πας στο γραφείο είναι βασανιστήριο. Σε πιάνει κατάθλιψη κάθε τρεις και λίγο, και νομίζεις ότι είσαι πάλι στο λύκειο, τότε που ξύπναγες για να πας να δώσεις εξετάσεις ενώ δεν έχεις διαβάσει. Σκέτο μαρτύριο δηλαδή.

Ε, ο Patrick van Dam δεν ανήκει σε καμία κατηγορία από τις πάνω – κάνει την καλύτερη δουλειά του κόσμου. Ή για να είμαστε ειλικρινείς, κάνει τη δουλειά που κάθε άνδρας θα ήθελε να έχει! Είναι ο art director του Playboy της Ολλανδίας.

Η καθημερινότητά του είναι γεμάτη με φωτογραφήσεις, sexy γυναίκες, γυμνό, βόλτες στις παραλίες και αισθησιακά μοντέλα. Και όπως λέει ο ίδιος «η διασκέδαση είναι μια καθημερινή μέρα στο γραφείο».

Και επειδή κάποιος μπορεί να μην τον πιστέψει, ο Van Dam δεν δίστασε να ανεβάσει στα social media και μερικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά του.