Ok, μεταξύ μας μιλάμε τώρα. Δεν είναι ανάγκη να το αρνείστε. Δεν είναι και κακό άλλωστε. Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε δει ένα φανταστικό gadget το οποίο έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για κάποια ταινία και έχουμε ευχηθεί να ήταν πραγματικό. Και φυσικά να το αποκτήσουμε.

Για παράδειγμα όσοι είναι κοντά 40 αυτή την περίοδο και «έζησαν» το «Back to the Future II» σίγουρα ονειρεύτηκαν ότι κάνουν skate με το hoverboard (ξέρεις το πατίνι χωρίς ρόδες), όπως και ότι θα ήθελαν να έχουν ένα jacket το οποίο όταν βραχεί στεγνώνει μόνο του.

Ε, πλέον δικαιώθηκαν. Μπορεί να περίμεναν 2,5 δεκαετίες, αλλά το hoverboard είναι πλέον πραγματικότητα. Μάλιστα παρουσιάστηκε στο Λος Άντζελες!

 

Άρα πλέον μπορούμε να ονειρευόμαστε και άλλα κινηματογραφικά gadgets που αργά ή γρήγορα θα γίνουν πραγματικότητα. Δες ένα φουτουριστικό top7.

Φωτόσπαθο

Ναι, αν μπορούσαμε να αποκτήσουμε κάτι από το «Star Wars» θα ήταν αυτό. Φονικό, αλλά και ρομαντικό μαζί. Το όπλο των Jedi δείχνει ότι έχεις τεχνική και επίπεδο. Αν πήγαινε πακέτο και η… Δύναμη, τότε δεν θα ζητούσαμε τίποτα άλλο.

 

Ο αόρατος μανδύας

Φυσικά από τη κινηματογραφική σειρά «Harry Potter». Ωραία τα ραβδιά, αλλά ο αόρατος μανδύας είναι εντυπωσιακός. Άλλωστε όπως έλεγε και ο μύθος, ο αδερφός που τον φόραγε κατάφερε και γλίτωσε από τον Χάρο.

 

Replicator

Γυρνάς από τη δουλειά αργά και κουρασμένος. Που να μαγειρεύεις τώρα; Πάλι delivery. Ενώ αν είχες αυτό το μηχανηματάκι από το Star Trek θα πάταγες 2-3 κουμπιά και θα σου έβγαινε έτοιμο το γεύμα.

Διακτινισμός

Και αφού πήγαμε στο Star Trek ας μείνουμε εκεί. Ναι, ρε φίλε, ο διακτινισμός. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση. Σκέψου μόνο πόσες ώρες από τη ζωή μας θα γλιτώναμε αντί να είμαστε κολλημένοι στην Κηφισίας.

 

Neuralyzer

Αυτό το σούπερ-ντούπερ gadget που είχαν οι Άνδρες με τα Μαύρα, που μπορούσαν να κάνουν τους άλλους να ξεχάσουν τι είχαν δει. Πολύτιμο gadget με τόσες βλακείες που κάνουμε συχνά-πυκνά.

 

Το τηλεκοντρόλ της ζωής

Μπορεί η ταινία «Click» να ήταν χάλια, όμως το τηλεκοντρόλ που ρύθμιζε τη ζωή σου ήταν τέλειο. Μουρμούρα η γκόμενα; Fast forward εσύ. Ωραίο το σεξ το βράδυ; Στο replay εσύ. Για όλα έχει ένα κουμπί.

 

Xray γυαλιά ηλίου

Ναι, ο James Bond έχει τα πιο cool gadgets. Το έχει αποδείξει σε 23 ταινίες άλλωστε. Όμως τα x-ray γυαλιά ηλίου από το «The World is not Enough» είναι τέλεια. Σου ανοίγουν τα μάτια!