Είσαι έξω για ποτό, στη μπάρα κάθονται δύο ωραίες γυναίκες, όμως εσένα το βλέμμα σου είναι καρφωμένο στο κινητό και τσεκάρεις τα Facebook και Twitter σου; Ναι, είναι επίσημο πλέον: έχεις κολλήσει.

Και αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα, μάλλον θα πρέπει να αναπτύξεις και το ταλέντο σου στο διαδικτυακό φλερτ. Διάβασε 5 tips που πρέπει για να γνωρίζεις για να μην γίνεις το κοροϊδάκι των social media.

5.

Μην χαίρεσαι αμέσως βλέποντας μια εντυπωσιακή φωτογραφία. Είναι πάρα πολλές οι γυναίκες που χρησιμοποιούν φωτογραφίες από μοντέλα του εξωτερικού, που δεν είναι και ιδιαίτερα γνωστές στην Ελλάδα. Αν έχει μόνο μια φωτογραφία και εντυπωσιακή, λες και έχει βγει από κανένα περιοδικό, τα πράγματα είναι… δύσκολα. Ή απλά είσαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του πλανήτη, γιατί μιλάς με τη δίδυμη αδερφή της Miranda Kerr, Kelly Brook ή Kate Upton. Μπα, δεν νομίζω.

 

4.

Είναι εθιστικό το φλερτ στα social media, αλλά το νου σου μην από εραστής καταντήσεις… πέφτουλας! Το μόνο που μπορείς να κερδίσεις με εκφράσεις του τύπου «ti moraki eisai esy?» και «pssssss… Me treleneis manari moy» στις φωτογραφίες της στο Facebook, είναι τη χλεύη των υπολοίπων. Να είσαι διακριτικός. Γιατί, εκτός από την κοροϊδία των άλλων, αν μπει κάποια στο λογαριασμό σου και δει την απελπισία σου, πως την πέφτεις δηλαδή ακόμη και σε γκόμενα από το Καζακστάν, τότε οι ελπίδες σου να βγάλεις γκόμενα είναι μηδαμινές!

 

3.

Κόψε τις μούφες και τα φρου-φρου για τον εαυτό σου. Άσε αυτά τα ψέματα περί κάμπριο, διακοπές στις Άλπεις και μην το παίζεις «ο γιος του γαμάω»! Να είσαι ειλικρινής αν θέλεις να βγάλεις γκόμενα, γιατί κάποια στιγμή, θα επιδιώξεις να συναντηθείτε και το κάζο που θα πάθεις, θα είναι τεράστιο! Και η ρόμπα που θα σε κάνει μετά στα social media ακόμα μεγαλύτερη.

 

2.

Μπορεί στο internet όλα να μοιάζουν ότι κινούνται γρήγορα, εσύ ωστόσο πρέπει να έχεις υπομονή για να γνωρίσεις κάποια. Όσο ειλικρινείς κι αν είσαι, αν αρχίσεις αμέσως ατάκες τύπου «σε έρχομαι σπίτι σου τώρα για μια αξέχαστη βραδιά», θα τα φας τα μούτρα σου. Το στοίχημα είναι να της κινήσεις το ενδιαφέρον και να τη βάλεις στη διαδικασία να σου απαντήσει. Πρέπει να είσαι ευρηματικός, αλλά όχι παπαρολόγος.

 

1.

Ανάμεσα στις ατέλειωτες συζητήσεις σας στο messenger, που θα οδηγήσουν στο ραντεβού (και ότι προκύψει), σταδιακά θα πρέπει να βάλεις στην επαφή σας και τη τηλεφωνική επικοινωνία. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να καταλάβεις αν η σέξι γκόμενα σου προκύψει… κάτι άλλο εκτός από γυναίκα, αν το IQ της ταιριάζει με το δικό σου και πολλά άλλα. Να πάρεις μια πρώτη γεύση.