Λίγες ώρες έμειναν μέχρι το κόκκινο χαλί να γεμίσει με stars της 7ης Τέχνης και εντυπωσιακές παρουσίες. Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να ακουστεί η γνωστή φράση «and the winner is…» και το χρυσό αγαλματάκι καταλήξει στους καλύτερους της χρονιάς που έφυγε. Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να μπούμε στη λάμψη των βραβείων Όσκαρ. 

Μετά από 365 ημέρες και εκατοντάδες ταινίες ήρθε η μεγάλη στιγμή του Hollywood. Αλλά, μπορεί η βραδιά στο Dolby Theatre απόψε να είναι αφιερωμένη στους καλύτερους, ωστόσο υπάρχει και η sexy πλευρά. Και δεν μιλάμε μόνο για τις καυτές stars που θα κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. 

Φέτος, ίσως για πρώτη φορά, είναι υποψήφιες για ένα βραβείο Όσκαρ αρκετές προκλητικές ταινίες. Φιλμ, που έχουν σκηνές, που μπορούν να κάνουν μέχρι και το χρυσό αγαλματάκι να… κοκκινήσει! Δες ένα διαφορετικό και sexy top5. 

5. 

The Great Beauty

(Υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας)

Σαν να λέμε καλή ζωή, χρήματα, τρέλα και πολύ γυμνό. 

 

4. 

American Hustle

(Υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Α’&Β’ Ανδρικού Ρόλου, Α’&’Β Γυναικείου Ρόλου και αρκετά ακομα)

Ίσως η πιο sexy στιγμή της Amy Adams και της Jennifer Lawrence. 

 

3. 

The Wolf of Wall Street 

(Υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Α’ & Β’ Ανδρικού Ρόλου)

Η ταινία είναι από μόνη της μια πρόκληση, αλλά οι στιγμές του Leonardo DiCaprio και της Margot Robbie δύσκολα θα τις ξεχάσουμε. 

 

2. 

Her

(Υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερη Σεναρίου και άλλα)

Θα πίστευες ότι σε μια ταινία που δεν βλέπεις τη Scarlett Johannson δεν θα μπορούσε να υπάρχει ερωτισμός. Μέχρι που την άκουσες να μιλάει. Πρόσθεσε και την εμφάνιση της Olivia Wilde, έχεις όλο το πακέτο. Σκέτο κόλλημα. 

 

1.

Η ζωή της Αντέλ 

(Υποψήφια για Όσκαρ… αδικημένης ταινίας)

Με τόσο ντόρο που έγινε τη χρονιά που έφυγε, αλλά και τη νίκη στο Φεστιβάλ των Καννών, θα πίστευες ότι θα είχε μια θέση στα φετινά Όσκαρ. Όμως η Ακαδημία είχε διαφορετική άποψη. Δεν μας ενοχλεί. Συνεχίζει να είναι μια από τις πιο καυτές ταινίες της χρονιάς.