Μπορεί φέτος να μην ζήσαμε πάρα πολύ σε ρυθμούς «πατρινό καρναβάλι για πάντα», αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουμε την ευκαιρία. Είναι το τελευταίο διήμερο των αποκριών και σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες, αυτή η περίοδος η αποθέωση της έντονης σεξουαλικής ζωής και των οργίων.

Κι επειδή, «όσο πιο παλιά, τόσο πιο καλά», διάβασε πέντε tips για να εξασφαλίσεις κάποια one stand στα έστω και στο τέλος!

5. Η στολή

Μεγάλωσες πλέον, ξεκόλλα. Δεν είσαι 5χρονος να προσπαθείς να κάνεις show off! Σκοπός σου είναι να κάνεις σεξ και όχι να ψηφιστείς «Μίστερ Καρνάβαλος 2014». Φόρα μια στολή που να δείχνει μια κουλτούρα, ένα στυλ… Όπως και να έχει, πρέπει να προκαλείς τη γκόμενα να θέλει να σε γνωρίσει και όχι να σε βλέπει για να γελάει. Μην αλλοιώνεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, φορά απλά μια περούκα. Το να ντυθείς Ζορό ή Batman, με την κοιλιά να κρέμεται στη μαύρη ελαστική φόρμα, απλά σε κάνει έναν ακόμη… ρομαντικά γραφικό!

 

4. Η διάθεση

Είσαι cool, έχεις ντυθεί όπως ένας ήρωας που γουστάρεις (από James Bond μέχρι Toni Sfino) και αισθάνεσαι πως είσαι πολύ γοητευτικός. Ένα ελαφρύ χαμόγελο είναι μόνιμα σχηματισμένο στο πρόσωπό σου και είσαι έτοιμος να μιλήσεις και να αστειευτείς με όλους. Προσοχή όμως. Το ότι είσαι σε πάρτι δεν σημαίνει ότι θα πέσεις με τα μούτρα στο ποτό – ακόμα και τσάμπα να είναι. Δεν νομίζω να έχεις δει τον Bond μεθυσμένο, όσα «βότκα-Μαρτίνι-χτυπημένο-όχι-ανακατεμένο»!

 

3. Τα γκομενάκια

Είναι αυτή η εποχή που όλα μοιάζουν ωραία και το κυριότερο sexy. Για αυτό είναι σημαντικό να μην ξεγελαστείς από την αμφίεση της μελαχρινής-γκόμενας-charleston στο μπαρ, που εδώ και ώρα σε παίζει. Πρέπει να παρατηρήσεις πολύ καλά τα ρούχα και αυτά που με επιμέλεια «κρύβει» κάτω από τη στολή της. Κανείς δεν σου εγγυάται πως «παίρνεις αυτό που βλέπεις». Μπορεί να πάρεις και άλλα που δεν φαίνονται! Επίσης, για τον Θεό… Πρόσεξε μην παίζεις με κανέναν άνδρα που είχε τη φριχτή έμπνευση να ντυθεί γυναίκα!

 

2. Η παρέα

Δεν μπορείς να βγεις με τους κολλητούς σου και να είστε ντυμένοι ένας… ζωολογικός κήπος. Ντυθείτε κάτι στυλιστικά ομοιόμορφο (όχι «Λόρενς της Αραβίας» και «Λόρενς του ΠΑΟΚ», όμως), όπως για παράδειγμα Beatles ή στην καλύτερη Rolling Stones και απευθύνετε μια πρόσκληση στα κορίτσια να γίνουν οι… groupies σας.

 

1. Το σεξ

Ένα πρέπει να θυμάσαι… Βάλε μια στολή που να βγαίνει εύκολα. Στην καλύτερη, ένα παντελόνι με κουμπιά. Σκέψου να έχεις ντυθεί «αρκούδα» για παράδειγμα και να είσαι –εκτός των άλλων- μούσκεμα στον ιδρώτα… Καταλαβαίνεις φίλε!Η περίοδος που ξεκινά είναι η αποθέωση της έντονης σεξουαλικής ζωής και των οργίων, σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες.