Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από την Τρίτη το βράδυ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης των «ερυθρολεύκων» είδε την ομάδα του να εξαφανίζει το μεγαθήριο που λέγεται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να ταξιδεύει στις 19 Μαρτίου στο Θέατρο των Ονείρων για μια δύσκολη, αλλά μαγική παράσταση, έχοντας στις αποσκευές κάμποσες ελπίδες.
 
Γι’ αυτό, ο εφοπλιστής έχει πάρει ήδη την απόφαση να στηρίξει τον Μίτσελ και να κάνει πράξη τις επιθυμίες του Ισπανού σε μεταγραφικό επίπεδο το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι θα ενισχύσει κι άλλο τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που ο 50χρονος κόουτς απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι έχει δυνατότητες. 
 
Ο Μαρινάκης «φτιάχτηκε» για… πολύ ψηλά, από όσο γνωρίζουμε. Συγκρατημένα μεν, αισιόδοξα δε και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις του μετά το θρίαμβο του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Στον ενθουσιασμό του αφεντικού των Πειραιωτών έχει παίξει μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι δεν παρασύρθηκε μετά το μέτριο ξεκίνημα της ομάδας τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν τα σενάρια για απομάκρυνση του προπονητή έδιναν και έπαιρναν, αλλά κυρίως ότι ο Μίτσελ ξεπέρασε σε αποτελέσματα τον εκλεκτό του προέδρου, Ερνέστο Βαλβέρδε. 
 
Το καλοκαίρι, λοιπόν, ετοιμαστείτε. Από τώρα σας λέμε ότι ο πήχης θα έχει… ύψος.