Ένα ρεπορτάζ της εφημερίδας «Στο Καρφί» περί προσέγγισης του καλοκαιριού της Ζέτας Μακρυπούλια, αλλά και προσπάθεια ενεργοποίησής της δίπλα στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, έκαναν και πάλι τις φήμες να οργιάζουν. Είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι, η 34χρονη ηθοποιός θα μπει στο «Πρωινό mou», επιμένουν οι ίδιες φήμες. Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει συμφωνήσει ήδη με το MEGA να παρουσιάσει το Just the 2 of us και αυτό είναι το πρώτο ενθαρρυντικό βήμα στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Αλλά μπορεί μόνη της η Ζέτα Μακρυπούλια να κερδίσει το πρωινό των Φαίη Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα. Προσωπική εκτίμηση είναι πως όχι και υπάρχουν προφανείς λόγοι.

Στον τομέα της ψυχαγωγίας, ο ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή καλπάζει, έχοντας μια πλειάδα προσώπων και εκπομπών. Το The Voice έγινε trend αμέσως, ενώ η Δούκισσα Νομικού κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της… διαδοχής και έφερε εις πέρας με επιτυχία το «Dancing with the Stars»! Επίσης, έρχεται το «Your Face Sound Familiar», ενώ στο κανάλι βρίσκονται οι Θέμος Αναστασιάδης, Βαγγέλης Περρής, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ναταλία Γερμανού, πρόσωπα που τροφοδοτούν το gossip και ανεβάζουν τις τηλεθεάσεις.

Το οπλοστάσιο του MEGA έμεινε από δυνάμεις… Το νέο σίριαλ με τους Γιάννη Μπέζο και Κάτια Δανδουλάκη δεν «τράβηξε», όπως και οι καθημερινές σειρές. Το «Κάτω Παρτάλι» είναι η ευχάριστη έκπληξη και… τέλος.

Άρα, είναι λογικό η το πρωινάδικο του σταθμού να αντιμετωπίζει θέματα και προβλήματα. Το «Water cooler effect» που είχε αναφέρει κάποτε ο πρώην διευθυντής ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού, είναι πρόβλημα και πάλι. Το MEGA δεν διαθέτει εκείνες τις εκπομπές που κάνουν θραύση, που συζητούνται την επομένη, αν εξαιρέσει κανείς τους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη.

Τι μπορεί να κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια χωρίς όπλα; Όχι πολλά. Και λογικά, με το ξεκίνημα του δικού της show, το πρωινό των Κωστόπουλου – Μπαλατσινού θα τσιμπήσει κάποιες μονάδες παραπάνω.

Όσο, όμως, ο ΑΝΤ1 κυριαρχεί, όσο ο Γιώργος Παπαδάκης θα δίνει τεράστια lead in, τόσο το πρόβλημα θα παραμένει. Κάτι αντίστοιχο με το πρόβλημα του πρωινάδικου, αντιμετωπίζει και το δελτίο του MEGA, που χάνει την πρωτοκαθεδρία λόγω αδύναμου lead in.

Κατά τα άλλα, περιμένουμε να δούμε τη Ζέτα Μακρυπούλια και οι λόγοι είναι προφανείς αν πατήσεις εδώ!