«Να είστε καλά που γνωστοποιήσατε πολλά όμορφα στοιχεία που δεν ήταν γνωστά για τον Σάκη», δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην κηδεία του «κολλητού» του φίλου.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του πρόωρα χαμένου καλλιτέχνη, τον «αποχαιρέτησαν» το πρωί του Σαββάτου στο κοιμητήριο Μελισσίων. Από τους ηθοποιούς και τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν εκεί, μπορούσε εύκολα κανείς να αντιληφθεί όλα αυτά που κατάφερε να κερδίσει ο Μπουλάς στη ζωή του.

Διάβασε τα Μαθήματα Ζωής του Σάκη Μπουλά

Ο Παύλος Χαϊκάλης συντετριμμένος θυμήθηκε πως στον ίδιο χώρο γινόταν τα γυρίσματα για την κωμική σειρά “50-50” και λύγισε. 

Μεταξύ άλλων, στο κοιμητήριο βρέθηκαν τόσοι πολλοί καλλιτέχνες, που δύσκολα θα έβρισκες ακόμη και σε κάποιο κάλεσμα για γιορτή. Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Χρήστος Θηβαίος, Βάσια Τριφύλη, Τάνια Τσανακλίδου, Διονύσης Τσακνής, Παύλος Χαϊκάλης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Γιώργος Καπουτζίδης, Φάνης Μουρατίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μπάμπης Στόκας, Τζώνυ Βαβούρας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Άβα Γαλανοπούλου, Πέτρος Φιλιππίδης, Αντώνης Ρέμος, Νικολέττα Καρρά, Γιάννης Κούτρας. Δημήτρης Μαυρόπουλος, Ελένη Ράντου, Βασίλης Θωμόπουλος, Γιώργος Μαργαρίτης, .

Παρακολουθήστε το βίντεο…

https://www.youtube.com/watch?v=M20Ajstmt-w