Η πιο απίθανη ομάδα υπερηρώων ετοιμάζεται να προσγειωθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, στην πιο ριψοκίνδυνη μέχρι σήμερα ταινία της Marvel. Οι «Guardians of the Galaxy» είναι το νέο κεφάλαιο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel κι έρχεται να μας συστήσει την πιο ετερόκλητη και πιο διασκεδαστική υπερηρωική παρέα σε μια ταινία που έχει τις προδιαγραφές και τους χαρακτήρες για να γίνει το επόμενο sci-fi έπος!

Όταν η Marvel ανακοίνωνε το 2012 στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, το νέο της πρότζεκτ, ακόμη και φανατικοί των κόμικ… έξυναν το κεφάλι τους με την απόφαση μια που η καλτ comic book σειρά, δεν ήταν ευρέως γνωστή. Καθώς όμως ο καιρός περνούσε και μετά την ανακοίνωση του απίστευτου καστ που συγκεντρώθηκε για τους «Φρουρούς του Γαλαξία», αλλά και του υλικού που προβλήθηκε στο περσινό Comic-Con, η ταινία κέρδισε τη θέση της στη λίστα με τις πιο πολυαναμενόμενες και πολυσυζητημένες του 2014.

Ποιοι είναι όμως οι Guardians of the Galaxy; Ο Peter Quill ή Star Lord (Chris Pratt) που κατέχει ένα μυστηριώδες τεχνούργημα και είναι ο κάπταιν του διαστημόπλοιου Milano. Η Gamora (η σέξι και…πράσινη Zoe Saldana), η οποία συνδέεται με τον Thanos, τον μεγαλύτερο κακό του μαρβελικού σύμπαντος, ο Drax The Destroyer (τον υποδύεται ο παλαιστής του WWE, Dave Bautista) και είναι φυσικά ο μυώδης, τεράστιος τύπος με τον οποίο δεν θα ήθελες να τα βάλεις, και τα εξωγήινα πλάσματα Rocket Raccoon (ένα ζόρικο ρακούν πολεμιστής με την φωνή του Bradley Cooper!) και ο Groot (κινούμενο… δέντρο, το πιο δυνατό μέλος των Guardians, με τη φωνή του Vin Diesel!).

Τους βρίσκουμε στην διαστημική φυλακή Kyln απ’ όπου το σκάνε και ξεκινούν για το Knowhere όπου συναντούν τον περίεργο Collector (Benicio Del Toro- ο χαρακτήρας συστήθηκε στην έξτρα σκηνή που ήταν εμβόλιμη στους τίτλους τέλους του «Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος»). Θα έρθουν επίσης αντιμέτωποι με τους κακούς Ronan The Accuser (Lee Pace) και Nebula (Karen Gillan) που έχουν βάλει στο μάτι το τεχνούργημα που έχει στην κατοχή του ο Peter Quill και το οποίο έχει τη δύναμη να καταστρέψει τον Γαλαξία.

Το απίστευτο καστ συμπληρώνουν οι: Glenn Close, Michael Rooker, Dimon Hounsou και John C. Reilly. Και όπως όλα δείχνουν, η Marvel θα κερδίσει και αυτό το στοίχημα. Αλλωστε οι «Guardians» τα έχουν όλα: απολαυστικούς ήρωες, απίθανους κακούς, διαστημικές μάχες, πολύ χιούμορ και καλτ αισθητική! Αν το «Firefly» και το «Star Wars» έκαναν… παιδί, αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα! Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ, την 1η Αυγούστου.

https://www.youtube.com/watch?v=pTZ2Tp9yXyM