Δεν είναι πολλές οι μέρες που ο Ιβάν Σαββίδης στήριξε «δημόσια», με εκείνο το περίφημο τηλεφώνημα, τον Χουμπ Στέφενς, όταν ο Ολλανδός είδε την ομάδα του να χάνει από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με κάτω τα χέρια.
 
Ειδικά η… δικαιολογία του 60χρονου τεχνικού για τη διαιτησία, άγγιζε ατάκες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Δικαιολογία που το ίδιο βράδυ ανάγκαζε τους ανθρώπους της διοίκησης να τον αδειάζουν. Παρόλα αυτά, μια μέρα μετά, για όσους θυμούνται το αφεντικό του δικεφάλου σήκωσε το… τηλέφωνο (όπως επικοινωνήθηκε) και είπε στον προπονητή του «προχώρα».
 
Η στήλη γνωρίζει ότι εδώ και αρκετό καιρό ο Στέφενς δεν είναι στο απυρόβλητο. Όσο και να θέλει ο Σαββίδης να τον στηρίξει για να μην είναι συνεχώς η ομάδα στη μέση διάφορων σεναρίων που μόνο τα φτερά μπορούν να της κόψουν, τα τελευταία αποτελέσματα του ΠΑΟΚ δεν «βοηθούν» ούτε τον ιδιοκτήτη του να ηρεμήσει, ούτε τον Ολλανδό να… απογειωθεί από τις χαμηλές πτήσεις. 
 
Η ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα είναι η σταγόνα που κοντεύει να χύσει έξω από το ποτήρι το νερό. Η κλεψύδρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη έχει γυρίσει ανάποδα και με δεδομένη τη διαχείριση που έγινε με το ρόστερ για το ματς κόντρα στους Αρκάδες για χατίρι της Μπενφίκα, δεν αποκλείεται ενδεχόμενος αποκλεισμός του δικεφάλου από τη συνέχεια του Europa League να «προσγειώσει» τον ιπτάμενο Ολλανδό… απότομα και αναγκαστικά. 
 
Ήτοι, να πάρει την αποζημίωσή του.