Η είδηση είναι ευχάριστη, μιας και πρόκειται για έναν ταλαιπωρημένο άνθρωπο τα τελευταία χρόνια. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από χρόνια σιωπής και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επανακάμπτει, αφού συμφώνησε στην παρουσίαση ενός talent show, για λογαριασμό του MEGA Κύπρου.

«Ο δημοφιλής παρουσιαστής, συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής, ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού και θα είναι ο οικοδεσπότης του νέου show, «YOUR SONG».

 

O Ανδρέας Μικρούτσικος έχει παρουσιάσει τα μεγαλύτερα talent shows της ελληνικής τηλεόρασης, τηλεπαιχνίδια, reality και πρωινά προγράμματα, ενώ έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

 

Ο Ανδρέας δηλώνει: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με το MEGA στην Κύπρο. Το «YOUR SONG» είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μουσικό πρότζεκτ με εξαιρετικές φωνές και υψηλό επίπεδο», γράφει στην ανακοίνωσή του το κανάλι.

Μπορεί να έχουμε διαφωνήσει με τις τηλεπρακτικές του παρουσιαστή και μουσικού, αφού ήταν πολλές φορές που έριχνε τον πήχη, αλλά από την άλλη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέρασε πολλά τα τελευταία χρόνια. «Καλή επιτυχία», λοιπόν.