Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, το πιο εντυπωσιακό και με τους καλύτερους παίκτες. Άλλωστε από τον μαγικό κόσμο του NBA βγήκαν παίκτες σαν τους Michael Jordan, Magic Johnson, Larry Bird και πολλοί άλλοι. Και μπορεί στην διάρκεια της σεζόν να κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν τον τίτλο και να φορέσουν στο χέρι τους το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, όμως υπάρχει και μια μέρα που ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν στο μπάσκετ και πάλι το αρχικό του νόημα – το θέαμα. 

Το All Star Game είναι η μεγαλύτερη γιορτή του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο και για τους Αμερικάνους είναι ένα μεγάλο πάρτι. Τόσο για τους θεατές, όσο και για τους παίκτες. Για μια μέρα αφήνουν στην άκρη τα συστήματα, τις άμυνες και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην επίθεση. Άλλωστε ο στόχος είναι να περάσουν καλά, να διασκεδάσουν και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. 

Η αρχή έγινε την Παρασκευή με τον αγώνα των καλύτερων νέων παικτών του NBA. Εκεί όπου βρέθηκε και ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο 19χρονος παίκτης ήταν στην ομάδα του Grand Hill, η οποία κέρδισε αυτήν του Chris Webber με 142-136. Μάλιστα ο Γιάννης πέτυχε 9 πόντους στα 17 λεπτά που αγωνίστηκε. 

https://www.youtube.com/watch?v=521MglGxibc

 

Όμως το μεγάλο σόου έρχεται απόψε στο Smoothie King Center της Νέας Ορλεάνης. Εκεί όπου οι ομάδες της Δύσης και της Ανατολής θα τα δώσουν όλα για το θέαμα, με τους Kobe Bryant, LeBron James, Kevon Durant, Dwyane Wade και πολλούς άλλους να παίζουν για να ξεσηκώσουν τον κόσμο. Και μπορεί στο τέλος το ταμπλό να δείχνει νικητή, αλλά για εκείνη και μόνο τη στιγμή, ο νικητής θα είναι το μπάσκετ. 

Και δες μερικά video που δείχνουν γιατί το All Star Game είναι η μεγαλύτερη γιορτή του μπάσκετ.