Στον πρώτο όροφο του Gore Hall, με θέα το καταπράσινο γρασίδι και τον ποταμό Charles, βρίσκεται η σουίτα F-14, όπου διέμενε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την επίσκεψή του στο Harvard. Η συγκεκριμένη σουίτα ήταν διάσημη πριν την επίσκεψη του έλληνα υπουργού, αφού ήταν το δωμάτιο του John F. Kennedy, όταν ο πρόωρα χαμένος πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν κολλιεγόπαιδο της τάξης του ‘40.

Χάρη στην πρόσφατη ανακαίνισή της και με τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη δολοφονία του πλέον αγαπημένου σύγχρονου ηγέτη των ΗΠΑ, οι επισκέπτες απολαμβάνουν το χώρο με τη διακόσμηση που είχε όταν ζούσε εκεί ο Kennedy.

Ο υπουργός Υγείας θα είχε την ευκαιρία να καθίσει στο γραφείο του, μπροστά από τη γραφομηχανή Underwood, στην οποία έγραψε ο νεαρός φοιτητής –τότε- το πρώτο του βιβλίο, «Why England Slept».

Επίσης, υπάρχει το πορτρέτο της μητέρας του, Rose, δικές του, όπως επίσης και τις φωτογραφίες και τα σημαιάκια του φημισμένου Κολλεγίου. 

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε, πως ο υπουργός Υγείας συζήτησε για δύο ώρες περίπου με τα μέλη της κοινότητας του πανεπιστημίου και ήταν προσκεκλημένος από το European Club του Harvard Kennedy School.