Το πρώτο της tour στα μεγάλα κινηματογραφικά φεστιβάλ κάνει αυτή την περίοδο η ταινία «The Monuments Men». Οι κριτικές που έχει πάρει έως τώρα δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά αυτό καθόλου δεν ενοχλεί τον George Clooney. Ίσως να μην πάει για Όσκαρ με αυτό το φιλμ, αλλά τουλάχιστον έτσι κατάφερε να ανακαλύψει την… αλήθεια.

Ο star του Hollywood φαίνεται ότι ευαισθητοποιήθηκε από την υπόθεση της ταινίας και πλέον όπου βρεθεί και όπου σταθεί ζητάει δικαίωση. Αρχικά, σε δηλώσεις του στήριξε την Ελλάδα και ζήτησε από τους Άγγλους να επιστρέψουν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στην Αθήνα. Τώρα ήταν η σειρά της Mona Lisa να δικαιωθεί, καθώς είπε ότι οι Γάλλοι θα πρέπει να επιστρέψουν τον διάσημο πίνακα στην Ιταλία.

Τέτοιο είναι το πάθος του που οι φήμες λένε ότι είναι ικανός να πάρει τα μάρμαρα και τον πίνακα στις πλάτες του και να τα πάει αυτός στο «σπίτι» τους, αν το πρόβλημα είναι τα μεταφορικά. Αφού στο τέλος θα κολλήσει και επιγραφή στο πολυτελέστατο αυτοκίνητό του «Μεταφορές – μετακομίσεις ο Γιώργος ο Κλούνεϊς»!

Και όπως πληροφορηθήκαμε, ο Clooney δεν θα μείνει στα παραπάνω. Στις επόμενες συνεντεύξεις τύπου είναι αποφασισμένος να απαιτήσει και άλλες… επιστροφές, όπως…

Την επιστροφή του Άλεξ Φέργκιουσον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην τηλεόραση με σήριαλ (και ένα ψαγμένο πολύπλοκο τρίο)

Την επιστροφή της ΑΕΚ στη Α’ Εθνική

Την επιστροφή του Charlie Sheen στο «Two and a Half Men»

Την επιστροφή της… επιστροφής από την εφορία για το 2013 (άμεσα, καιγόμαστε)

Την επιστροφή των Jedi, την επιστροφή στο μέλλον και την επιστροφή στο Cold Mountain (και τα τρία μαζί)

Την επιστροφή των πινακίδων από την Τροχαία

Την επιστροφή στη δραχμή

Την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ (με τη βοήθεια του Θεού)

Την επιστροφή στις… ρίζες!