Υπάρχουν άνθρωποι (κυρίως γυναίκες), που περιμένουν πως και πως αυτήν την ημέρα. Υπάρχουν και οι άλλοι (άνδρες και γυναίκες), που προσπαθούν να μην το σκέφτονται. Και εμείς είμαστε εδώ για τη δεύτερη κατηγορία, επειδή μπορούμε να αντισταθούμε στη λαίλαπα.

1. House of Cards

Στο Netflix κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του House of Cards. Και εάν είσαι τακτικός αναγνώστης του Provocateur, τότε ξέρεις… Εάν όχι ξεκίνα από εδώ! Κάλεσε την παρέα από νωρίς, κάντε ένα review τον πρώτο κύκλο, βυθισμένοι στον καναπέ, ανάμεσα σε πίτσες και μπύρες… Εάν δεν διαθέτεις Netflix, μπορείς πολύ εύκολα να συνδεθείς (ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν) τσεκάροντας εδώ.

2. Ραντεβού στα κωλάδικα

Αν όλη η παρέα είναι single, τότε μια βόλτα σε στριπτιζάδικα ενδείκνυται. Στη Συγγρού, άλλωστε, υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών, ενώ υπάρχουν και νέα στέκια, όπως το… FBI, στη Μιχαλακοπούλου. Και αυτό γιατί θα ανανεωθείς, θα έρθεις πιο κοντά με τους κολλητούς, αλλά ακόμη πιο κοντά με μια καλλονή του ανατολικού μπλοκ. Σκέφτεσαι τις ιστορίες που θα λες εσύ στο γραφείο τη Δευτέρα και αυτές που θα λένε οι… ερωτύλοι;

3. Ανάψτε κεράκι…

Στο «Key Bar», ο δικός μας Κ. Μπόλας συναντά την Νίκη Χάγια (των άλλων) όπου και θα στήσουν ένα εναλλακτικό party, το «Chapel of Love», οπότε καλό θα είναι να πάτε να ανάψετε ένα κεράκι. Και όχι, δεν θα δίνουν γαρύφαλλα στα ζευγαράκια.

4. The Toni’s way

Στη Θεσσαλονίκη και το Fix, ο Toni Sfinos μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις τον συμβατικό έρωτα, με τους… καθωσπρεπισμούς. Ο international playboy βρίσκεται στο δικό του πλανήτη, τον Banana, και από εκεί στέλνει μηνύματα ερωτισμού σε όλη την Οικουμένη!

5. Κοιμήσου

Το πιο απλό και… ουσιώδες. Θυμήσου τον παππού σου, παρακολούθησε τις ειδήσεις και κοιμήσου από τις 21.00. Ένα γεμάτο 12ώρο θα σε τονώσει, θα σε χαλαρώσει και θα μπορείς με περισσή ενέργεια να σεργιανίζεις από τις 10 το πρωί, το ηλιόλουστο Σάββατο που έρχεται!