Είχα την τύχη να μην δω την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά με καλεσμένο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αλλά είναι αυτή η γαμημένη περιέργεια –που έχει σκοτώσει τόσες και τόσες γάτες- που δεν αντιστάθηκα και ένα κλικ σε ένα από τα πολλά sites που είχαν τη συζήτηση. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, υπήρχαν και συγχαρητήρια προς τον Ουγγαρέζο, επειδή «παραδέχθηκε πως η εκπομπή δεν πηγαίνει καλά». Λες και εάν απαντούσε «μα, πως πηγαίνουμε πολύ καλά», θα σταματούσαμε να διαβάζουμε τα νούμερα της AGB. 
Την έκανα λοιπόν τη μαλακία, μην το παίζω «ήρωας» και είδα αποσπάσματα. Την «αποθέωση του τίποτε», για την ακρίβεια. 
«Αχ Δημήτρη, το πόσο σε σώζει που γνωριζόμαστε…», ήταν η ατάκα του παρουσιαστή του ΝΙΚ Ο ΚΛΟΚ, Νίκου Μουτσινά, την ώρα που βρισκόταν στην κορύφωση ενός ακόμη κρεσέντο μπουρδολογίας ο πανελίστας του «Πρωινό mou».
Η μπουρδολογία μου αρέσει, δεν το κρύβω. Αλλά έχει τις ώρες της και τις στιγμές της. Εάν μπουρδολογείς συνεχώς, τότε σου μένει το όνομα. Ρωτήστε και τον «μπούρδα Καραβάγγο», της γνωστής ταινίας.
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ποτέ δεν το ρώτησε. Θέλησε να πάει καλεσμένος στην εκπομπή για να νιώσει ο ίδιος σημαντικός, να επικοινωνήσει στους τηλεθεατές πως είναι σημαντικός και μέχρι εκεί. Δυστυχώς, ο Νίκος Μουτσινάς (το πάλεψε αυτή τη φορά) δεν του έκανε συνέντευξη.
Οι ερωτήσεις του Νίκου Μουτσινά ήταν to the point, αλλά εκείνος σε μια προσπάθεια να δείξει πως μπορεί να διαχειριστεί (;), να ξεγλιστρά (;) σε δύσκολες ερωτήσεις, δεν απάντησε ποτέ.
Ποιο ήταν το κέρδος της τηλεοπτικής εμφάνισης του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά; 
Είδε ο τηλεθεατής κάποια νέα πτυχή της προσωπικότητα του τηλεανθρώπου Δημήτρη Ουγγαρέζου;
Έκανε τους τηλεθεατές να τον συμπαθήσουν;
Συζητούσα με έναν φίλο στο Twitter και στάθηκε ιδιαίτερα στην ατάκα του Ουγγαρέζου, πως δεν βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης. «Πώς μπορείς να τον πιστέψεις όταν googlάρει το όνομά του, ψάχνει συνεχώς να δει τι γράφεται για εκείνον, ενώ κάνει fav στο Twitter ό,τι κακό γράφει ο κόσμος για εκείνον (το fav είναι κάτι σαν λίστα με διάφορα tweets);», είναι το ρητορικό ερώτημα, που ναι, δεν επιδέχεται και αμφισβήτησης. 
«Θα πάρεις κάποια ευθύνη Δημήτρη μου;»… Με αυτή την ατάκα του Νίκου Μουτσινά, κλείνουμε το θέμα. Με ατάκα του παρουσιαστή αρχίσαμε, με ατάκα του παρουσιαστή το κλείνουμε.

ΥΓ. Πού θα πάει; Κάποια στιγμή θα δούμε κάτι και θα το αποθεώσουμε!