Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από τότε που οι φήμες έλεγαν για το διαζύγιο ανάμεσα στον Barack Obama και τη Michelle, κάνοντας τους Αμερικάνους να χάσουν τον ύπνο τους. Και για να μην ξεχνάμε την ερωτική σχέση του προέδρου της Γαλλίας Francois Hollande με την αγαπημένη ηθοποιό της χώρας Julie Gayet. Δεν έχουμε παράπονο, από σκάνδαλα καλά πάμε το τελευταίο διάστημα. Αλλά αυτό που ετοιμάζεται να δημοσιευτεί, θα κάνει όλα τα άλλα σκάνδαλα να μοιάζουν με… παιδικό πάρτι.

Σύμφωνα με τον παπαράτσι Pascal Rostain ο Obama διατηρεί ερωτική σχέση με την Beyonce. Και μάλιστα το σκάνδαλο θα δημοσιευτεί την Τρίτη στην Washington Post.

Εκπρόσωπος της Αμερικανικής εφημερίδας διέψευσε την ιστορία του Rostain, αλλά τόσο ο παπαράτσι, όσο και ο γαλλικός Τύπος επιμένουν ότι είναι αλήθεια. Και εδώ είναι που γεννιέται το ερώτημα: τι τρέχει με τον Obama και τη Beyonce; Και γιατί οι Γάλλοι τον πιστεύουν;

Ο Rostain θεωρείται ένας από τους κορυφαίους σε αυτά τα θέματα. Άλλωστε στη Γαλλία δεν ξεχνάνε ότι αυτός είναι που είχε ανακαλύψει την παράνομη σχέση του Hollande με την Valérie Trierweiler πριν από κάτι χρόνια. Συν της άλλης είναι και στενός φίλος του Carla Bruni-Sarkozy, άρα όλο και κάτι θα ξέρει.

Το αποτέλεσμα από αυτό το σπασμένο τηλέφωνο; Οι Αμερικάνοι γελάνε, οι Γάλλοι το πιστεύουν, αλλά όλος ο κόσμος περιμένει να δει τι θα γίνει με κομμένη την ανάσα.