Στην επανεμφάνισή της έπειτα από 12 χρόνια, η Άσπα Τσίνα, που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσα σε ένα βράδυ, όταν κατάφερε να κάνει έξαλλη την Κατερίνα Κούκα (μέλος της επιτροπής του reality Fame Story), δήλωσε ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαι μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων. Νομίζω πως δεν θα πρέπει να είμαστε απαθείς, ειδικά αυτές τις ημέρες», δήλωσε καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να μπει ενεργά στον πολιτικό στίβο!

Και στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη… κάθονται! Τη στιγμή, μάλιστα, που κατάφεραν να προκρίνουν την επιλογή ενός τύπου που… φλέρταρε μέχρι και με τη Χρυσή Αυγή, ενός ανθρώπου «φιλόδοξου», που θα έκανε τα πάντα για να γίνει αναγνωρίσιμος! Καταλάβατε, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε παραπάνω για αυτόν!

Αλλά η Άσπα, έχει στο DNA της τον ΣΥΡΙΖΑ. Και πριν εκθέσουμε τους λόγους που το αποδεικνύουν, να μια φωτογραφία από την κάθοδο της 37χρονης μετά του συζύγού της στο Ραδιομέγαρο, όπου και τραγούδησε για να συμπαρασταθεί στους εργαζομένους…

Πέρα από το ντοκουμέντο, ας αναλύσουμε τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως η Άσπα Τσίνα είναι ιδανική υποψήφια (σε όποια μάχη και αν κληθεί να δώσει) για τον ΣΥΡΙΖΑ:

1. Η φυσική ειρωνεία που αποπνέει και «βγαίνει» με όλα τα εκφραστικά μέσα. Από το λόγο, μέχρι το βλέμμα, μέχρι τη στάση του κορμιού της. Μεγάλο ταλέντο, μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις έναντι οποιουδήποτε πολιτικού αντιπάλου. Σκεφτείτε πάνελ με τον Άδωνι να της ουρλιάζει για 4 λεπτά, να την κατηγορεί, να προσπαθήσει να της «μουτζουρώσει» την «εικόνα» και εκείνη του απαντά με την απλότητα και την απάθεια που τη χαρακτηρίζει, «δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σας». Το έχει κάνει και έχει κερδίσει!
2. Είναι ένα άκαφτο πρόσωπο. Και μάλιστα, αγαπητό! Ούτε πρώην ΠΑΣΟΚα, ούτε «Φωτόπουλος».
3. Είναι το λαϊκό κορίτσι της αγροτιάς. Μπορούσε να κάνει τη «μεγάλη καριέρα» στην Αθήνα, αλλά προτίμησε την ηρεμία των Τρικάλων.
4. Το τρίο Ζωή Κωνσταντοπούλου-Ρένα Δούρου- Άσπα Τσίνα, θα τίναζε ταμεία. Αν όργωναν την επικράτεια οι τρεις τους, θα ανέβαζαν τουλάχιστον κατά 10% τα –χαμηλά- ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια. Για να μην πούμε για τα sold out ταμεία, εάν το καλοκαίρι έκαναν tour, ως θίασος!
5. Επιχειρεί ρήξεις με τα ντόπια συμφέροντα (στα «ξένα» δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη), την καθεστηκυία  τάξη και στις στρεβλώσεις του συστήματος. Το απέδειξε πηγαίνοντας κόντρα στο «θεσμό», Κατερίνα Κούκα.

Δείτε και βίντεο από το come back της…