Μία από τις καλύτερες τηλεοπτικής συναντήσεις είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο δημοσιογράφος/παρουσιαστής/ποιητής Κωνσταντίνος Μπογδάνος φιλοξένησε στην εκπομπή του τη βουλευτή των Αν.Ελ, Ραχήλ Μακρή.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρήκε απέναντί του μια δωρική, λιτή και απέριττη καλεσμένη, που απαντούσε ορθά – κοφτά, που δεν είχε καμιά διάθεση λυρισμού. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καταγραφεί ένα παγκόσμιο ρεκόρ για τα δεδομένα του διανοούμενου παρουσιαστή. Εμείς, οι τηλεθεατές του, δεν γίναμε μάρτυρες ούτε ενός λυρικού κρεσέντο του παρουσιαστή. Σοκάρεστε οι άτυχοι που δεν παρακολουθήσατε την εκπομπή; Αν ναι, καλά κάνετε. Όσο παρακολούθησα την εκπομπή, μάλιστα, δεν επικαλέστηκε καν, ποιητή. Ποιος; Ο παρουσιαστής που μπορεί να συμπτύξει όλο το ρεύμα των ποιητών του ’30 σε μια ερώτησή του; Σοκάρεστε για δεύτερη φορά; Καλά κάνετε.

Έμοιαζε, μάλιστα, γοητευμένος από τη καθηλωτική ειλικρίνεια της βουλευτή, αφού κάθε της απάντηση εμπεριείχε το στοιχείο της έκπληξης. «Δεν είναι ηγέτης ο Καμμένος», «Ο υποψήφιος που θα στήριζα στην Κοζάνη, θα ήταν αυτός του ΑΝΤΑΡΣΥΑ», «Έχω κατέβει με το ΠΑΜΕ σε συγκέντρωση», «Με τον Πάνο Καμμένο γνωριστήκαμε μέσω Facebook», ήταν μερικές από τις ατάκες της καλεσμένης του.

Δεν είδαμε τον παρουσιαστή να ρίχνει κλεφτές ματιές στο μόνιτορ, να χαριεντίζεται μπροστά στην κάμερα και αυτό μας βάζει σε mode αναμονής για την επόμενη εκπομπή του… Είναι άραγε στο πλαίσιο ενός νέου προφίλ που λανσάρει ή ήταν βαριά η σκιά της Ραχήλ;