Οι εποχές που ένας άντρας πήγαινε στο γραφείο του, κρατώντας μια ωραία δερμάτινη τσάντα και ο κόσμος τον κοιτούσε λίγο περίεργα, έχουν περάσει. Πλέον μια καλή, δερμάτινη τσάντα είναι must αξεσουάρ, ακόμη και στη δουλειά, για μια ολοκληρωμένη upper class εμφάνιση. Ως σωστός επαγγελματίας που σέβεσαι τον εαυτό σου, οφείλεις να κρατάς μια ευρύχωρη και φινετσάτη τσάντα, για τα χαρτιά, το tablet, το πορτοφόλι, την ομπρέλα και τα προσωπικά σου αντικείμενα.
 
Η επιλογή της βέβαια μπορεί να σε δυσκολέψει, αφού τα είδη και τα στυλ είναι πολλά. Η σοφότερη επιλογή λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις μία κλασική, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, λαμβάνοντας υπόψιν κατά κύριο λόγο τον τρόπο που ντύνεσαι, τα χρώματα που φοράς και φυσικά το επάγγελμά σου. 
 
Εμείς σου προτείνουμε μερικές από τις πιο ωραίες ανδρικές τσάντες της σεζόν, που θα τραβήξουν τα γυναικεία βλέμματα πάνω τους. Οι τιμές τους μπορεί να είναι λίγο τσιμπημένες, αλλά μην ξεχνάς ότι μια καλή τσάντα είναι επένδυση, θα σε συντροφεύει για πολλά χρόνια και σίγουρα θα απογειώσει την εμφάνισή σου.