Την πρώτη νίκη επί του Νίκου Χατζηνικολάου σημείωσε ο Γιάννης Πρετεντέρης τη Δεύτερα. Έπρεπε να περάσουν περίπου 4 μήνες για να καταφέρει η «Ανατροπή» να ξεπεράσει σε νούμερα τηλεθέασης τον «Ενικό» και τα κατάφερε χθες, έχοντας στο studio του ένα μεγάλο πάνελ με πολλά «φρέσκα» πρόσωπα, αν εξαιρέσει κανείς τον Μάκη Βορίδη. Το θέμα της εκπομπής ήταν η φοροδιαφυγή, ενώ «απέναντι», καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Και μπορεί να μην είναι ένα πρόσωπο «καμμένο» από τηλεεμφανίσεις, μπορεί για πρώτη φορά να τον είδαμε να χαμογελά, αλλά ο «Ενικός» σημείωσε τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης από «συστάσεως» του. Το γεγονός πως είχε μόνο έναν καλεσμένο η εκπομπή δεν βοήθησε τελικά, αν και όταν έχεις αρχηγό κόμματος δεν μπορείς να φτιάξεις πάνελ, εκ των πραγμάτων.

Από την άλλη, η «Ανατροπή» φαίνεται πως βρίσκει τα «πατήματά» της, με κάποιες προσθήκες στην εκπομπή, μερικές δανεικές και προσαρμοσμένες από τον «Ενικό» (βίντεο με απλό κόσμο να παραθέτει προβλήματα/απόψεις/ερωτήματα). Η έλλειψη φρεσκάδας και νέων ιδεών είχε επισημανθεί από τη στήλη, ήδη από τον Νοέμβριο. (Πατήστε εδώ).

Για την ιστορία, η εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη σημείωσε χθες 15,7, ενώ αυτή του Νίκου Χατζηνικολάου, 11,2%.