Ο Jack Bauer επιστρέφει για μερικές ακόμη real time βασανιστικές ώρες και κάνει άνω κάτω το Λονδίνο! Μετά από οκτώ τηλεοπτικές σεζόν, ο πράκτορας που βρίσκεται σε συνεχή μάχη με το χρόνο, επιστρέφει για δώδεκα αγωνιώδεις ώρες, όσα και τα επεισόδια του «24: Live Another Day». 

Στο επίκεντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, στην πόλη με τις περισσότερες κάμερες στον κόσμο όπου δεν μπορείς να φτερνιστείς δημοσίως χωρίς να καταγραφεί, και που όμως, παρόλη  αυτή την «παρακολούθηση» σημειώθηκε μία από τις πιο απρόβλεπτες και αιματοβαμμένες επιθέσεις μετά την 11η Σεπτεμβρίου, εκεί ο χρόνος θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τον Jack Bauer σε μία από τις πιο κρίσιμες αποστολές που ανέλαβε ποτέ.

Με την απειλή μίας νέας τρομοκρατικής επίθεσης και την αμερικανική κυβέρνηση στο κατόπι του, ο διάσημος πράκτορας, φυγάς εδώ και τέσσερα χρόνια, μακριά από τα νερά του στην πιο επιτηρούμενη πόλη του κόσμου, θα προσπαθήσει να αποτρέψει την επίθεση και να δικαιωθεί στην πατρίδα του.

Η πρεμιέρα για το «24: Live Another Day» (που παραφράζει τον τίτλο της κινηματογραφικής περιπέτειας του θρυλικού Βρετανού πράκτορα 007 «Die Another Day»), θα γίνει με έναν δίωρο πιλότο που θα προβληθεί στις 5 Μαϊου και ήδη υπάρχουν συζητήσεις για το αν η νέα μίνι αυτή σεζόν του «24» θα σηματοδοτήσει ένα reboot της σειράς ή τη δημιουργία μιας κινηματογραφικής ταινίας.

https://www.youtube.com/watch?v=fo4_r5RlBII