Colin Farrell, Rachel Weisz, Lea Seidoux, Ben Whishaw. Το ραντεβού στο πλατό των συγκεκριμένων ηθοποιών αποτελεί είδηση. Το γεγονός πως το ραντεβού είναι για το πλατό των γυρισμάτων του Γιώργου Λάνθιμου αποτελεί βόμβα πρώτου μεγέθους.

«Είμαι ευγνώμων που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω με τόσο μεγάλους ηθοποιούς. Η συνεισφορά τους στην ταινία μας θα εμπλουτίσει και θα επεκτείνει τον κόσμο τον οποίο προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να εξερευνήσουμε. Επιπλέον, η ομάδα των παλιών και νέων συνεργατών μας με κάνει να ανυπομονώ να ξεκινήσω τα γυρίσματα», δηλώνει ο νεαρός σκηνοθέτης που θα βρεθεί με ένα ονειρεμένο καστ για τη νέα του ταινία με τίτλο «Lobster».

Ο Farrell με «χρυσή σφαίρα» (In Bruges), η οσκαρική και κάτοχος Χρυσής Σφαίρας και SAG Rachel Weisz(Επίμονος Κηπουρός), το alter ego της Adele Exarchopoulos στη «Ζωή της Αντέλ», αλλά και ο νέος Q των ταινιών James Bond υπόσχονται μια ταινία που μόνο απαρατήρητη δεν θα περάσει.

Η ταινία θα είναι συμπαραγωγή των κέντρων κινηματογράφου Ελλάδας, της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Ιρλανδίας, της Ολλανδίας και της Ε.Ε, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 24 Μαρτίου στην Ιρλανδία.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο για Όσκαρ, Γιώργο Λάνθιμο, πρόκειται για «μία αντισυμβατική ιστορία αγάπης, σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου το να βρεις σύντροφο είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου».