Είχα πει ότι δεν θα ασχολούμουν ποτέ με τα pretty bra και τις… έξυπνες σίτες, που τόσο ντόρο έκαναν τον προηγούμενο χρόνο. Και, αν το δούμε κυριολεκτικά, δεν το κάνω ούτε τώρα. Μόνο που αυτή τη φορά δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να μην σχολιάσω ένα έξυπνο σουτιέν – ολόκληρα μεγαθήρια του Τύπου το έκαναν, όπως η εφημερίδα Guardian, γιατί να κωλώσω εγώ!

Έτσι, που κοιτούσα σε διάφορα site, έπεσε το μάτι μου στο… σουτιέν της αγνότητας. Μια ιαπωνική εφεύρεση σου λέει, όπου το σουτιέν «ανοίγει» μόνο όταν «καταλάβει» ότι η γυναίκα είναι ερωτευμένη. Δηλαδή για να καταλάβεις, το σουτιέν έχει κάποια μικροτσίπ που ακουμπούν στην καρδιά της κοπέλας και είναι συνδεδεμένα με το κούμπωμα, και μόνο όταν πιάσει τον παλμό του έρωτα στη γυναίκα, τότε δίνει το «ok» να… ξεκλειδώσει και να προχωρήσει το χαμούρεμα. Επανάσταση σου λέει, όχι αστεία.

Και εκεί είναι που έκαψα και το τελευταίο κύτταρο που είχε απομείνει στο κεφάλι μου. Υποθέτω ότι στην Ιαπωνία, το Ravijour όπως ονομάζεται, θα κάνει τρελές πωλήσεις. Αλλά στην ουσία το σουτιέν της αγνότητας δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης.

Και όπως καθόμουν και έκανα εικόνα στο μυαλό μου το πώς λειτουργεί στην πράξη (με τι ασχολούμαι θα μου πεις), τότε μου έσκασαν και 2-3 απορίες. Και εκεί επιβεβαιώθηκα ότι είναι η πιο ηλίθια εφεύρεση της Ιαπωνίας.

Επειδή…

1. Αν μια γυναίκα δεν είναι ερωτευμένη και δεν θέλει να χαμουρευτεί με έναν άνδρα, τότε γιατί να πάει να τα πετάξει όλα μπροστά του; Δεν κατάλαβε ότι δεν τον γουστάρει πριν βγάλει και τη μπλούζα; Εκτός αν το στήθος είναι ιερό στην Ιαπωνία – κάτι σαν τις αγελάδες στην Ινδία!

2. Το σουτιέν αντιδράει διαφορετικά στον κεραυνοβόλο έρωτα ή το ίδιο; Σου φέρνω ένα παράδειγμα: πάει η γυναίκα στο μπαρ, βλέπει τον άντρα της ζωής της απέναντί της και η καρδιά της χτυπάει σαν τρελή. Τότε τι γίνεται; Το σουτιέν ξεκουμπώνει από μόνο του; Μέσα στο μπαρ; Μπροστά σε όλους; Ξεφτίλα!

3. Και πες ότι το πήρε ο πατέρας της κοπέλας για να είναι σίγουρος ότι δεν θα κάνει… πουτανιές και θα έχει το κούτελό της καθαρό μέχρι τη μέρα του γάμου της. Ναι, τώρα αυτό ήταν μεγάλη επιτυχία, τα κατάφερε. Όχι, ποτέ γυναίκα δεν έχει κάνει σεξ ενώ φοράει το σουτιέν της. Ποτέ όμως. 

Πάρε και την επική ιαπωνική διαφήμιση! 

https://www.youtube.com/watch?v=B8Wd831gUt4