Ανάμεσα σε Martini, στρείδια (στου Scott’s στο Mayfair) και στη συνέχεια cocktails, η Sienna Miller παραχώρησε μια συνέντευξη στο βρετανικό GQ, αφού είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού για τον μήνα Μάρτιο.

Η Miller ετοιμάζεται για το μεγάλο come back της στο Hollywood, αφού πλέον είναι πιο ώριμη παρά ποτέ (σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που έκανε τη συνέντευξη, Alex Bilmes), ενώ αναφέρθηκε και στους επιπόλαιους έρωτές της, που φιγουράριζαν στα πρωτοσέλιδα των tabloids σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία.

Υπερασπίστηκε ακόμη και τις ταινίες που δεν αναδείκνυαν το υποκριτικό της ταλέντο, ενώ δήλωσε πως έκανε κάποια λάθη σε ό,τι αφορά το γενικότερο lifestyle της (τα ξέφρενα party) αφού η «εικόνα» που περνούσε προς τα έξω δεν ήταν αυτή της αφοσιωμένης ηθοποιού.

«Είχα δυσκολία να βρω την επόμενη δουλειά που θα ήθελα να κάνω, για να είμαι ειλικρινής. Ήταν μια περίεργη κατάσταση για εμένα, επειδή ένιωθα πως υπήρχε μέλλον στο Hollywood», σημειώνει.

Οι φίλοι που έκανε σε υψηλές θέσεις στις κινηματογραφικές εταιρείες, παρόλο που αγαπούσαν να βγαίνουν με εκείνη και να περνάνε καλά, σταμάτησαν να το κάνουν, αφού η βρετανίδα ηθοποιός είχε συνδεθεί με ερωτικά… σκάνδαλα και πλέον δεν τις έκαναν, καν, προτάσεις για δουλειά. «Μου έκανα σαμποτάζ… Έκαψα πολλές γέφυρες», παραδέχεται.

Όπως και να έχει, το Provocateur.gr στηρίζει τη Sienna. Πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε και διαφορετικά;

Για περισσότερη Miller, πατήστε στις φωτογραφίες που ακολουθούν…