Ήταν το 2011 όταν η ερωτική λογοτεχνία ανακάλυψε τη νέα της… βίβλο και οι γυναίκες πέταξαν στα σκουπίδια τα άρλεκιν τους! Ήταν η χρονιά που η E.L. James κυκλοφόρησε το προκλητικό «50 Shades of Grey» και κατέκτησε τον πλανήτη. Και περίπου ένα χρόνο αργότερα, όταν άρχισαν να ακούγονται οι πρώτες φήμες για τη μεταφορά του βιβλίου στη μεγάλη οθόνη, γεννήθηκε και η grey mania!

Όχι μόνο στον κόσμο, αλλά ακόμα και στα μεγάλα αστέρια του Hollywood, που ήθελαν όσο τίποτα άλλο να έχουν έστω και έναν μικρό ρόλο στη ταινία – που θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα σπάσει ταμεία και θα γίνει επιτυχία.

Τελικά η ομάδα παραγωγής κατέληξε στους Dakota Johnson ως Anastasia Steel, ενώ στον ρόλο του Mr. Grey θα δούμε τον Jamie Dornan.

Και αφού το νερό έχει μπει στο αυλάκι, όλοι περιμένουν το 2015 και την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, καθώς τότε η ταινία θα βγει στις αίθουσες.

Ωστόσο, σιγά σιγά, η Universal αρχίσει να τρελαίνει το κοινό, δίνοντας μερικές μικρές δόσεις 50 Shades of Grey». Και η αρχή έγινε με την αφίσα του φιλμ.

Ο κύριος Grey πάντως δεν φαίνεται να είναι και πολύ ευγενικός, καθώς γυρνάει την πλάτη του στον κόσμο και τους θαυμαστές.