Παραίτηση – βόμβα στη Βαρκελώνη, αφού ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, παραιτείται έπειτα από την αποκάλυψη πως για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ δαπανήθηκαν 95 εκ. ευρώ και όχι 57 εκ. ευρώ, όπως είχε ανακοινώσει η διοίκηση το καλοκαίρι του 2013.

«Σας πληροφορούμε ότι σήμερα, Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, στις 18:00 (σ.σ. ώρα Ισπανίας), θα λάβει χώρα έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στα γραφεία του συλλόγου», αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo», το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον Ροσέλ και τους αντιπροέδρους του club, στο σπίτι του πρώτου και έπειτα ανακοινώθηκε το έκτακτο ΔΣ της ομάδας.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τη θέση του Ροσέλ θα πάρει ο αντιπρόεδρος Ζοζέπ Μαρία Μπερτομέου, που θα παραμείνει πρόεδρος (εάν δεν είναι υπαίτιος κάποιου νέου σκανδάλου) έως το 2016.
Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη, όταν η ισπανική Δικαιοσύνη έκανε δεκτή την αγωγή που κατέθεσε φίλαθλος-μέλος της Μπαρτσελόνα εναντίον του Ροσέλ, σχετικά με το κόστος της μεταγραφής του Νεϊμάρ. Το δικαστήριο διέταξε προκαταρκτική έρευνα, για να αποσαφηνιστούν οι οικονομικοί όροι της απόκτησης του παίκτη. 
Αυτός είναι και ο λόγος που οδήγηση τον πρόεδρο ενός από τα πιο ισχυρά club παγκοσμίως να παραιτηθεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo». Σημειώνει δε, πως έχει δεχθεί πιέσεις για το θέμα από τα media, ενώ υπήρξαν και απειλές προς την οικογένειά του.