Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τον τελευταίο ένα χρόνο ζει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Από τότε που η σειρά «Sherlock» έσπασε τα Βρετανικά σύνορα και έγινε παγκόσμια επιδημία, ο Benedict Cumberbatch μετατράπηκε σε αστέρι της 7ης Τέχνης.

Και αυτό δεν φαίνεται μόνο από τα εκατομμύρια των θαυμαστών που έχει, αλλά και από τις συνεχόμενες δουλειές που κάνει. Δεν είναι τυχαίο ότι από το 2012 έως σήμερα έχει παίξει σε πολλές μεγάλες παραγωγές, όπως στο νέο «Star Trek», στην τριλογία «Hobbit», στο «Fifth Estate», ενώ έχει κάνει και πιο μικρά περάσματα από τα φιλμ «12 χρόνια σκλάβος» και «Αύγουστος».

Και όμως ο Cumberbatch συνεχίζει να είναι τόσο χαλαρός, όπως ήταν πριν γίνει αστέρι. Λέει αστεία σε όλους, ανεβάζει φωτογραφίες στα social media, γυρίζει κωμικά βιντεάκια, ενώ ακόμα και όταν βρίσκεται στο κόκκινο χαλί δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει τη πλάκα του.

Το τελευταίο χτύπημα του… Sherlock ήρθε το βράδυ της Τετάρτης (22/1) κατά την διάρκεια των Βρετανικών ΝΤΑ Awards. Εκεί ο Cumberbatch κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Τηλεοπτικού Ντετέκτιβ (ναι, δίνονται και τέτοια βραβεία στην Αγγλία), ξεσηκώνοντας το κοινό που βρέθηκε στο Ο2 Arena.

Όμως ο 37χρονος ηθοποιός δεν βρέθηκε στην τελετή, καθώς είχε δουλειά στο Λος Άντζελες. Παρόλα αυτά συνδέθηκε δορυφορικά με την αίθουσα, όπου ευχαρίστησε τους θεατές και τους συνεργάτες του, ενώ εξήγησε πόσο πολύ κουράζεται στις ΗΠΑ. Και ένα «λάθος» της κάμερας έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια. Γιατί είναι cool και το δείχνει.

Δείτε το video. 

https://www.youtube.com/watch?v=1BGGyKDNiRw