Είναι μία από τις αγαπημένες ταινίες των nineties, με εκπληκτική σκηνοθεσία, απίστευτο soundtrack και πολύ τρέλα. Τόσο επηρέασε το «Fight Club» τη νεολαία της εποχής, που το ντύσιμο του Brad Pitt έγινε μόδα και ορισμένοι έφτιαξαν μέχρι και τις δικές τους λέσχες… ξύλου.  

Σε περίπτωση που δεν έχεις δει το φιλμ (που δεν νομίζω) ο Edward Norton κάνει έναν καλό και μαζεμένο νέο που σε ένα του ταξίδι γνωρίζει τον τρελό και επαναστάτη Brad Pitt και αφού του πάνε όλα χάλια στη ζωή του, φτιάχνουν το Fight Club ώστε να ξεσπούν. Ξαφνικά το κλαμπ παίρνει διαστάσεις επιδημίας, μαζεύει εκατοντάδες οπαδούς και στο τέλος πάει να μετατραπεί σε… τρομοκρατική οργάνωση.

Τελικά ο Norton καταλαβαίνει ότι ο Pitt και ο επαναστατικός χαρακτήρας είναι δημιουργία της φαντασίας του και τον σκοτώνει. Δηλαδή ότι έκανε στην ταινία με τον Brad, ουσιαστικά ο Norton το έκανε μόνος του. Ακόμα και το ξύλο από τον Pitt μόνος του το έτρωγε.

Τρελό ε; Ε, αυτό το video σου δείχνει πως θα ήταν η ταινία αν δεν υπήρχε ο Brad Pitt, που ουσιαστικά δεν υπήρχε! Ακόμα πιο τρελό.