Οι δημιουργοί του «The Matrix» επιστρέφουν με μία νέα θεαματική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με κεντρικό χαρακτήρα και πάλι έναν Εκλεκτό άνθρωπο, που αυτή τη φορά είναι γυναίκα και δεν είναι άλλη από την sexy Mila Kunis. Τα αδέρφια Wachowski, γράφουν και σκηνοθετούν το φουτουριστικό «Jupiter Ascending» που μας πηγαίνει σε ένα μέλλον όπου η ανθρωπότητα έχει «πιάσει πάτο». 

Η Mila Kunis είναι η Jupiter Jones, μία φτωχή και ταπεινή καθαρίστρια, με ένα μέλλον όμως που ήδη έχει γραφτεί εν αγνοία της στα άστρα, και την προορίζει για μεγάλα πράγματα. Θα ανακαλύψει το πεπρωμένο της όταν ο Caine, ένας γενετικά φτιαγμένος πολεμιστής, μισός λύκος, μισός αλμπίνο, έρχεται για να την προστατέψει από την κακιά Βασίλισσα του Σύμπαντος, και η Jupiter θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται το ρόλο της στην ισορροπία του Κόσμου. Μαζί τους, θα ταξιδέψουμε από τους δρόμους του Σικάγο μέχρι απομακρυσμένους Γαλαξίες, ενώ οι Wachowski υπόσχονται να μας εκπλήξουν και πάλι με νέα πρωτοποριακά εφέ.

Στο ρόλο του Caine θα δούμε τον Channing Tatum ενώ συμπρωταγωνιστεί ο Sean Bean (κι ας ελπίσουμε να μην πεθαίνει και σ΄αυτήν την ταινία!).

Το «Jupiter Ascending» θα κάνει την πρεμιέρα του στις ΗΠΑ στις 24 Ιουλίου, ενώ στην Ελλάδα θα προβάλλεται από τις 21 Αυγούστου.

Η Mila Kunis βρέθηκε στη λίστα του GQ με τα πιο sexy θηλυκά της χρονιάς. Δείτε την εδώ.