Κυριακή 12/1

Το 2014 μπήκε και μαζί του ήρθαν και οι μεγάλες κινηματογραφικές, αλλά τηλεοπτικές τελετές. Πρώτη και καλύτερη η βραδιά για τις Χρυσές Σφαίρες, όπου όλα τα μεγάλα αστέρια του Hollywood έλαμψαν (Invision/AP/ordan Strauss)

 

Δευτέρα 13/1

Υψηλά επίπεδα αιθαλομίχλης στον ουρανό της Αθήνας (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)

 

Στις φυλακές Ναυπλίου μεταφέρθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του. Η μεταγωγή του πραγματοποιήθηκε υπό αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί (EUROKINISSΙ/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

 

Συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας Λορ. Φάμπιου στο Παρίσι (EUROKINISSI)

 

Έναρξη χειμερινώ εκπτώσεων στην Ελλάδα (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)

 

Συνελήφθησαν Σ. Εμμανουήλ και Ι. Μπέλτσιος για τα εξοπλιστικά προγράμματα (EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)

 

Άγνωστοι έριξαν μπογιά στα πλεκτά που “έντυναν” τα δένδρα στην Παλαιά Βουλή (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)

 

Η κηδεία του Αριέλ Σαρόν στο Ισραήλ (AP Photo/Bernat Armangue)

 

Έκρηξη του ηφαιστείου  Σιναμπούνγκ στην Ινδονησία (AP Photo/Binsar Bakkara)

 

Εντυπωσιακή έκθεση στη Κολονία της Γερμανίας (AP Photo/Martin Meissner)

 

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης και ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα (Task Force), Horst Reichenbach, στις δηλώσεις μετά το τέλος της συνάντησής τους στο υπ. Ανάπτυξης, την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

 

Μετά από πολλές… ήττες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιτέλους παίρνει για 2η φορά στην καριέρα του τη Χρυσή Μπάλα, κερδίζοντας επιτέλους τον Λίονελ Μέσι (AP Photo/Michael Probst)

 

Τρίτη 14/1

Επίσκεψη του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα”, στη Νέα Ιωνία(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)

 

Το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Θεσσαλονίκης (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)

 

Ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς και ο ΥΕΘΑ Δημ. Αβραμόππουλος με την υπουργό Άμυνας της Αλβανίας Mimi Kodheli, στο Μέγαρο Μαξίμου (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)

 

Το πρώτο μεγάλο τουρνουά τένις του 2014, το Australian Open, ξεκίνησε στη Μελβούρνη και η ζέστη είναι αφόρητη (AP Photo/Rick Rycroft)

 

Ο Γιώργος Κουρής πάει στον ανακριτή στα δικαστήρια Ευελπίδων (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)

 

Τετάρτη 15/1

Στιγμιότυπο από την παραλία Ν. Κιου στην Αργολίδα (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

 

Διαμαρτυρία μαθητών για το κλείσιμο του Πολιτιστικού Κέντρου Ευελπίδων στην Αθήνα (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)

 

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, δέχθηκε τις ηγεσίες των Ελληνοαμερικανικών οργανώσεων (EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

 

Ομιλία Αλέξη Τσίπρα την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ (EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)

 

Ελλάδα και οικονομική κρίση. Άστεγος κοιμάται στην είσοδο κλειστού καταστήματος στην οδό Σταδίου (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

 

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Κερατέας όπου κρατείται ένας από τους απαγωγείς του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου (EUROKINISSIΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

 

Συγκρούσεις ανάμεσα στο στρατό, το καρτέλ των ναρκωτικών και τις δυνάμεις αυτοάμυνας στο Μεξικό (AP Photo/Eduardo Verdugo)

 

Πέμπτη 16/1

Η πρωινή καταιγίδα προκάλεσε πολλά προβλήματα στην Αθήνα (PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ)

 

Ο υπ. Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου τον προγραμματισμό του υπουργείου για τη νεα χρονιά (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)

 

Η δίκη για τη δολοφονία του πρωθυπουργού του Λιβάνου Ρ. Χαρίρι στη Χάγη (AP Photo/Toussaint Kluiters, Pool)

 

Συλλήψεις για τον ομαδικό βιασμό τουρίστριας στην Ινδία (AP Photo/Tsering Topgyal)

 

Διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία ζητάνε πολίτες της Καταλονίας (ΑΡ)

 

Συναντηση του ΥΠ. Εξ Ευαγγελου Βενιζελου με τον Αμερικανο Edward R. Royce, μέλος του Κογκρέσου, πρόεδρος επιτροπής εξωτερικών (EUROKINISSI)

 

Παρασκευή 17/1

Ο πρώην επικεφαλής των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, ο Σωτήρης Εμμανουήλ, απολογείται για την υπόθεση εξοπλιστικών προγραμμάτων (EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)

 

Στον εισαγγελέα Εφετών με ισχυρά μετρα ασφαλείας οδηγήθηκε  και πάλι ο Κώστας Σακκάς,για την υπόθεση “της συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς”  (EUROKINSSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού (PHASMA/Α.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ)

 

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές στη Καλιφόρνια εξαιτίας των πολλών πυρκαγιών (AP Photo/Jae C. Hong)

 

Η προσωπική ζωή του Φρανσουά Ολάντ είναι το νέο αγαπημένο θέμα του Τύπου στη Γαλλία (AP Photo/Zacharie Scheurer)

 

Σάββατο 18/1

Ο πρώην συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Μπέλτσιος, μετά το τέλος της απολογίας του στους ανακριτές κατά της διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή και Γιάννη Σταυρόπουλο (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)

 

Οι γονείς του δολοφονημένου μετανάστη από το Πακιστάν Σ. Λουκμάν στο συλλαλητήριο ενάντια σε κάθε ρατσιστική πολιτική, που διοργανώθηκε από συνδικάτα, φορείς και συλλογικότητες, στα Πετράλωνα, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη ρατσιστική εν ψυχρώ δολοφονία του παιδιού τους, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)