Η απόλυτα cult ταινία του Robert Rodriguez «Από το Σούρουπο ως την Αυγή» έρχεται στη μικρή οθόνη με τον ίδιο τον δημιουργό της να γράφει, να σκηνοθετεί και να κάνει την παραγωγή, στη σειρά που θα φέρει αίμα και παράνοια στους τηλεοπτικούς δέκτες!

Ο Rodriguez επεκτείνει την μυθολογία των βαμπίρ που είδαμε στην ταινία αλλά και το… έπος εγκλήματος των κεντρικών χαρακτήρων, των αδερφών Gecko, τους οποίους υποδύονταν ο George Clooney και ο Quentin Tarantino. Θα δούμε γεγονότα που προηγήθηκαν για να καταλήξουν σε όσα είχαν διαδραματιστεί στο φιλμ, τα βαθύτερα κίνητρα των χαρακτήρων, αλλά και storylines που θα οδηγήσουν σε ένα μεγαλύτερο σύμπαν που θα ξεδιπλώνεται… από το σούρουπο ως την αυγή.

Μεταξύ αυτών που θα δούμε, είναι τι πραγματικά έγινε στη ληστεία τράπεζας με το μακελειό των αδερφών Gecko, μέχρι που ως φυγάδες, βρήκαν στο δρόμο τους και πήραν ομήρους  την οικογένεια του πρώην ιεροκήρυκα Fuller, για να βρεθούν στην συνέχεια στο άντρο των βρικολάκων. Η ίδια η βαμπιρομυθολογία της ταινίας, το σενάριο της οποίας είχε γράψει ο Tarantino, εμπλουτίζεται και διευρύνεται – έτσι, για να πάρουμε πιο γερές αιματοβαμμένες δόσεις τρόμου!

Τους ρόλους των αδερφών Gecko αναλαμβάνουν οι D.J.Cotrona και Zane Holtz ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Robert Patrick, Madison Davenport, Wilmer Valderrama, Eiza González, Adrianne Palicki αλλά και ο Don Johnson στο ρόλο του σερίφη McGraw.

Η σειρά θα προβάλλεται από το νεοσύστατο καλωδιακό δίκτυο El Rey, του ίδιου του Rodriguez, το οποίο εξέπεμψε για πρώτη φορά, μόλις πριν από 27 μέρες, και η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για τις 11 Μαρτίου.

https://www.youtube.com/watch?v=HcmNiS4u6wM