Γεννημένη στην Αθήνα το -όχι και τόσο μακρινό- 1994 (ούτε κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει ζήσει το κορίτσι), η Ελεάννα είναι ένα από τα μοντέλα της επόμενης γενιάς. Κι ενώ το επάγγελμά της είναι ιδιαιτέρως απαιτητικό, μπορεί να τη συναντήσεις κάποιο βράδυ στην καντίνα πίσω από το Hilton. «Τον τελευταίο καιρό τρώω μόνο junk food», εξομολογείται. Μαγειρεύει, αραιά και που, με τη σπεσιαλιτέ της να είναι τα μακαρόνια με κοτόπουλο αλά κρέμ. Μάλιστα, τη μαγείρεψε σε άνδρα και το έφαγε όλο. Βέβαια, θεωρούμε πως δεν θα υπάρχουν και πολλοί άνδρας που να μην τους αρέσει ό,τι και αν μαγείρευε. Ακόμη και τα βραστά αυγά θα έμοιαζαν gourmet από τα χέρια της Ελεάννας!

Φυσικά, όλες αυτές οι θερμίδες του junk food καίγονται στα γυμναστήρια, εκεί όπου της αρέσει να γυμνάζει τα πόδια της, ενώ η πληροφορία πως οι άνδρες γυμνάζουν τα μάτια τους όταν εκείνη κινείται στο χώρο, δεν διασταυρώθηκε μέχρι και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές!

Αν θα μπορούσε να επιλέξει για ποια διαφημιστική καμπάνια, παγκοσμίου brand θα ήθελε να πρωταγωνιστεί δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρη. Versace, Victoria’s secret, Campari, CK jeans, ήταν οι τέσσερις κορυφαίες επιλογές της. 

Πάμε τώρα και στα σημεία που οι άνδρες θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή… 

Η τελευταία φορά που εντυπωσιάστηκε, λοιπόν, από μια ανδρική κίνηση ήταν πριν από μια εβδομάδα όταν στο σπίτι της κατέφτασαν λουλούδια… Αππροειδοποιητα, αλλά πάντα καλοδεχούμενα. Και ναι, δεν τον είχε αγγίξει το άρωμά της, όπως τόνιζε παλιά –πολύ παλιά- διαφήμιση αποσμητικού. Αυτές οι κινήσεις μετράνε! Δεν έχει ακούσει κάποια έξυπνη ατάκα όταν κάποιος άνδρας την προσεγγίζει και αυτό φυσικά δεν είναι κάτι που μας κάνει να καμαρώνουμε. Η αλήθεια είναι πως δεν θα εντυπωσιαζόταν, μιας και προτιμά τις πράξεις. Τις εκτιμά περισσότερο από τα εντυπωσιακά λόγια. 

Η Ελεάννα δεν έχει πάρει το δίπλωμα οδήγησης, αλλά ευελπιστεί πως αυτό θα γίνει σύντομα. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί το επόμενο διάστημα, με τις όμορφες μελαχρινές που έχουν «Ν» στο παρμπρίζ. Φυσικά και όταν οδηγά, ιδιαίτερα στις αρχές, δεν θα μπορεί να φορά το αγαπημένο της κομμάτι που έχει στη ντουλάπα, ένα ζευγάρι μαύρες μποτες Louis Vuitton και όχι, δυστυχώς, δεν είναι πάνω από το γόνατο (το ίδιο φαντασιωθήκαμε!).

Το τραγούδι με το οποίο έχει κολλήσει αυτό το διάστημα είναι το Primadonna από Marina and the diamonds

Και τώρα, ήρθε η ώρα να τη θαυμάσετε!