Είναι ένα παλιότερο μετρό της Ευρώπης και αγαπημένο μέσο μετακίνησης στην Αγγλική πρωτεύουσα. Ωστόσο στη δεκαετία του ’70, την εποχή της Margaret Tharcher και του punk, πέρασε και αυτό την… κρίση του, καθώς οι βραδινές ώρες θεωρούνταν αρκετά επικίνδυνες.

Αυτό βέβαια δεν εμπόδιζε τον Bob Mazzer, έναν νεαρό κινηματογραφιστή, να το παίρνει κάθε βράδυ, την ώρα που τελείωνε τη δουλειά του. Και έχοντας μαζί του μια κάμερα Leica M4, άρχισε όσο περνάει ο καιρός να καταγράφει τη ζωή κάτω από τους δρόμους του Λονδίνου.

Εκεί όπου τα πανικά προκαλούσαν με τα κουρέματα και τα τατουάζ τους, οι κοπέλες ήταν ντυμένες προκλητικά, οι νέοι δεν δίσταζαν να εκφράζουν τον έρωτά τους μπροστά στα ξινισμένα μούτρα των ηθικών… μεγάλων, ενώ οι ξενύχτηδες έβρισκαν την ευκαιρία να κοιμηθούν λίγο – χρησιμοποιώντας ως μαξιλάρια τον ώμο των διπλανών τους.  

Και τώρα έρχεται να μας παρουσιάσει αυτόν τον σκοτεινό, αλλά και πάρα πολύ ζωντανό κόσμο, μέσα από ένα βιβλίο. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά αναμένεται να βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία μέσα στον Ιούνιο.