Είναι μια φράση που την έχουμε χρησιμοποιήσει όλοι. Μέχρι και σε παλιές ελληνικές ταινίες την έχουμε ακούσει. Αλλά δεν είναι μια τυχαία φράση, χωρίς νόημα. Το «έμπαινε Γιούτσο» κρύβει πίσω του μεγάλη ιστορία και πολλές επιτυχίες.

Μια φράση που γεννήθηκε στις κερκίδες του γηπέδου Καραϊσκάκη, έγινα σύνθημα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και σταδιακά έγινε διαχρονική. Όλα ξεκίνησαν από ένα παίκτη: τον Νίκο Γιούτσο. Ο γεννημένος στη Καστοριά στις 16 Απριλίου 1942, αλλά μεγαλωμένος στην Ουγγαρία ποδοσφαιριστής, έπαιζε τόσο στην Τσέπελ. Μέχρι που το όνομά του γίνεται γνωστό και στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός καταφέρνει να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Στις 10 Ιανουαρίου 1965 κάνει ντεμπούτο με τα Ερυθρόλευκα στο ελληνικό πρωτάθλημα (κόντρα στον Παναθηναϊκό) και πολύ σύντομα γίνεται ένας από τους αγαπημένους παίκτες της κερκίδας, με το σύνθημα «έμπαινε Γιούτσο» να ακούγεται όλο και πιο συχνά.

Ο Γιούτσος με τη φανέλα του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε 499 αγώνες κερδίζοντας 4 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα Ελλάδας και δύο νταμπλ.